Survivor All Star'da ilk kavga! Emziğini getirdim dedi: Tekme tokat birbirlerine girdiler

Heyecanla beklenen Survivor yarışmasında ilk kavga yaşandı! Tüm detaylar haberimizde.

Survivor All Star'da ilk kavga! Emziğini getirdim dedi: Tekme tokat birbirlerine girdiler

Survivor ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor! Sezonun ilk kavgası o iki isim arasında yaşandı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

SURVİVOR İLK KAVGASI YAŞANDI

2024 Survivor All Star sezonu heyecanla beklenirken Acun Ilıcalı yarışmanın ilk tanıtımını paylaştı. Bu sene yarışmada SMS değil oyun performansına göre kazanan belirlenecek. Sezonda iki kere şampiyonluk kazanan Turabi Çamkıran ve Yiğit Poyraz da yer alıyor. Tanıtımda Turabi'nin Yiğit'in üstüne yürüdüğü görüntüler herkesin dikkatini çekti. Acun Ilıcalı fragman sırasında SMS olmayacağını ve Nagihan'ın bu sezon hayallerine kavuştuğunu söyledi. 

yarışmada ilk kavga yaşandı

Yarışma heyecanla beklenirken ilk günden kavga çıkması herkesi şaşırttı. Nagihan ve diğer takım arasında problem yaşandı. Fragman sırasında Yiğit Poyraz 'İki aydır saygısızlıkları, kışkırtmaları bu adam yapıyor.' dedi. Turabi ise 'Senin biberonunu ve emziğini getirdim.' dedi, Poyraz ise seni ağlatacağım diyerek tepki gösterdi. Acun Ilıcalı ise Survivor'da kırmızı alarm verdiğini söyledi ve Turabi'nin sesi yükseldiği için uyarı yaptığı izlendi.