Survivor 2024'ün bir yarışmacısı daha belli oldu! Asla gelmem demişti

Güncel haber: Survivor 2024 yarışmacıları duyurulmaya başlandı. İşte Survivor 2024 yarışmasıyla ilgili son dakika bilgileri.

Survivor 2024'ün bir yarışmacısı daha belli oldu! Asla gelmem demişti

Survivor 2024 All Star ne zaman? İlk yarışmacılar açıklanmaya başladı.

Survivor ile ilgili güncel haberler geldi. Acun Ilıcalı, sosyal medya platformları üzerinden yaptığı açıklamada Survivor All Star 2024 yarışmasına katılacak olan yarışmacıların isimlerini paylaşmaya başladı.

SMS OYLAMASI YOK

Bu yılki Survivor yarışmasında önemli bir değişiklik bulunuyor: SMS oylaması olmayacak. Şampiyonun performansına göre belirleneceği Survivor 2024, 2024 yılında gerçekleştirilecek.

İLK YARIŞMACI: NİHAT
survivor

Survivor yarışmasının ilk açıklanan yarışmacısı Nihat Altınkaya oldu. Acun Ilıcalı, son dakika açıklamasında "Survivor All Star 2024’ün ilk yarışmacısı Nihat Altınkaya. O bir şampiyon. 2012’de Survivor’ı kazanan Nihat’a All Star’da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı ve Nihat Altınkaya'nın bu yarışmada yer alacağını belirtti.

İKİNCİ YARIŞMACI: NAGİHAN

İkinci yarışmacı ise oldukça tanınmış bir isim olan Nagihan Karadere. Survivor 2024'te de izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Acun Ilıcalı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Nagihan Karadere Survivor All Star 2024’te. Hadi bakalım Nagihan. SMS yok, meydan senin. Görelim bakalım" dedi.
survivor

SURVİVOR 2024 NE ZAMAN?

Survivor All Star 2024 yarışmasının geçen yıl olduğu gibi Ocak ayında başlaması bekleniyor. Sizce bu yarışmada kimler olmalı? Görüşlerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.

BÜYÜK ÖDÜL KAZANANLAR

Geçmiş Survivor yarışmalarında büyük ödül kazananlar şu isimlerden oluşuyor:

Doğukan Manço

Turabi Çamkıran

Merve Aydın

Nagihan Karadere

Berna Keklikler

Adem Kılıçcı

Sema Aydemir

Sabriye Şengül

Furkan Kızılay

İlhan Mansız

Serhat Akın

Hikmet Tuğsuz

Elif Yıldırım Gören

Uğurtan Dora

Batuhan Karacakaya

Osman Can Ural

Cansu Büşra Tuman

Aziz Ozan Dilber

Nefise Karatay

Ertuğ Onur Yaşlıoğlu

Ev ödülünü ise Hakan Hatipoğlu kazanmıştı.