Simge Gözaltına Alındı-Nedeni Açıklandı

Sosyal medya üzerinde yayımladığı videolarla kısa sürede ünlenen Simge, önceki gün polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Simge Gözaltına Alındı-Nedeni Açıklandı

Son dakika haberi: Sosyal meyda fenomeni Simge gözaltına alındı.

Ödemiş 'te, bundan 2 yıl önce bir olaya karışan sosyal medya fenomeni 22 yaşındaki Simge Barankoğlu gözaltına alındı. Karıştığı kavga nedeniyle gözaltına alınan ve Adliyeye sevk edilen Barankoğlu, Savcılık ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Önceki gün akşam saatlerinde Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü 'ne bağlı asayiş ekipleri tarafından evinde gözaltına alınan Simge, polis merkezine götürüldü ve ifadesi alındı. İfadesi alınan Barankoğlu, daha sonra Ödemiş Adliyesine sevk edildi ve Cumhuriyet Savcılığına ifade verdi. 

Savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılan Simge, DHA'ya konuştu ve şu ifadeleri kullandı:

"Bundan iki yıl önce meydana gelen bir kavgaya karışmıştım, bu yüzden hakkımda dava açılmıştı. Daha sonra karşı tarafla oturup uzlaştık ve dava kapanmıştı. İki yıl önce, olan bir kavgaydı. İki yıl sonra neden bir daha yeniden tekrar dava açıldı, anlamış değilim. Bugün notere gittim, orada bir işim vardı. Bir süre sonra polis geldi. İfadem olduğunu söyleyerek beni polis merkezine götürdüler. Daha sonra nöbetçi Cumhuriyet Savcılığına gittik. Savcılıkta ifademi verdim serbest bırakıldım"

​​​​​​​