Sezona iddialı başladı, havası çabuk söndü! Kanal D sevilen dizinin fişini çekti

Nurgül Yeşilçay ile Selim Bayraktar'ı ​​bir araya getiren ve sezona güvenle başlayan Kanal D'nin "Veda Mektubu" dizisiyle ilgili son karar verildi.

Sezona iddialı başladı, havası çabuk söndü! Kanal D sevilen dizinin fişini çekti

Kanal D ekranlarında yayınlanan diziden sürekli olarak son haberler yağıyor. Nurgül Yeşilçay'ın yeniden ekrana gelmesine vesile olan dizi için son karar verildi.

Kanal D'de 27 Şubat günü yayınlanan ve başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Selim Bayraktar'ın yanı sıra Bennu Yıldırımlar ile Emre Kıvılcım'ın paylaştığı Most Production imzasını taşıyan 'Veda Mektubu' adlı diziyle ilgili nihai kararın verildiği öğrenildi.

Veda Mektubu final tarihi

Sezona güçlü başlayan 'Veda Mektubu' adlı dizinin trafında bir süredir tartışmalar sürüyor. Sonunda dizinin 4 bölüm daha oynamasına karar verildi. Proje uzatma konusunda nihai kararı bilindiği üzere yapım şirketi ve kanal verir.

VEDA MEKTUBU ADLI DİZİNİN FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş'ın oturduğu senaryosunu Deniz Akçay'ın yazdığı 'Veda Mektubu'nun aldığı reyting ortalamaları yapım şirketinin ve kanal yönetiminin yüzünü güldürmedi. AB'de 5 kez ve ABC1'de yalnızca 4 kez olmak üzere toplam 3 kez ilk 5'e giren Veda Mektubu' genişlemelerde istenilen başarıyı yakalayamadı.

Veda Mektubu final tarihi

Bu gece, 20. Bölümüyle izleyenlerinin karşına çıkacak olan 'Veda Mektubu' adlı dizi 21 Ağustos Pazartesi günü 24. bölümüyle final yapacak.