Şeyma Subaşı'ndan İnstagram'da Acun'a Flaş Gönderme

Şeyma Subaşı 'ndan flaş paylaşım geldi. İnstagram hesabından yaptığı paylaşımında Subaşı, Acun'a göndermede bulundu.

Şeyma Subaşı'ndan İnstagram'da Acun'a Flaş Gönderme

Son günlerde magazinin bir numaralı konusu olan Şeyma Subaşı 'ndan flaş paylaşım.

Magazin gündeminin son günlerdeki en çok konuşulan isimlerinden olan Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı 'nın arası gittikçe gerilmeye başladı. Boşandıktan sonra aldığı nafakası ile adındna çokça söz ettiren ve yurt dışında yeni erkek arkadaşı ile fotoğraf paylaşan Subaşı, önceki gün flaş bir paylaşım yaptı.

Boşandıktan sonra Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı 'nın oturduğu evi sattı ve Subaşı evsiz kalma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. En son ise Acun Ilıcalı, kızının velayetini aldı. 

Şeyma Subaşı, sık sık yurt dıına çıktığı için Acun, kızının velayetini aldı. Bu durum karşısında bir açıklama yapmayan ve sessizliğini koruyan Şeyma Subaşı, nafka indirimi sonrası sessizliğini bozdu.

İnstagramı en aktif şekilde kullanan ünlüler arasında olan Şeyma Subaşı, önceki gün gece saatlerinde İnstagram hesabı üzerindne imalı birr paylaşım yaptı. Yapılan bu paylaşım, Acun Ilıcalı 'ya göndermede bulunuyor şeklinde yorumlandı.

Paylaşımda bir kuşu yakalamak için uçurumdan atladığı görülen bir kurdun fotoğrafını kullanan Subaşı, altına ise şu ifadeleri yazdı:

"Hırsın ne demek olduğunu anlatan en güzel fotoğraf. Hırs adamın gözünü kör eder!"

Kamubulteni.com  | Ankara