Şef Danilo Zanna, Cadde Üzerinde Acımasızca Saldırıya Uğradı

Ünlü İtalyan Şef Danilo Zanna, İstanbul Sarıyer'de restoranında saldırıya uğradı. Saniye saniye kaydedilen olayda, saldırganlara karşı koydu. Yetkililer soruşturmayı sürdürüyor. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.Ünlü şef Danilo Zanna, sokak ortasında iki kişi tarafından saldırıya maruz kaldı. Saldırganlar acımasızca saldırarak şefi tekme tokat dövdüler.

Şef Danilo Zanna, Cadde Üzerinde Acımasızca Saldırıya Uğradı

Yemek programında jüri üyeliği yaparak adını duyuran İtalyan şef Danilo Zanna, İstanbul'un Sarıyer ilçesinde işlettiği restoranda çalışan iki kişinin saldırısına maruz kaldı. Olay anları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Özel bir televizyon kanalında düzenlenen yemek programında jüri üyeliği yapan İtalyan şef Danilo Zanna, Sarıyer'de bulunan restoranının önünde iki kişinin saldırısına uğradı. Saldırganların, Zanna'nın restoranında çalıştıkları belirlendi.

Sokak Ortasında Yaşanan Saldırı Anı Kamerada

Sarıyer'de bulunan bir alışveriş merkezinde restoran işletmecisi olan İtalyan Şef Danilo Zanna, iş yerine geldiği sırada iki kişinin saldırısına uğradı. Bu korkunç anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.

Şef Zanna Saldırganlara Karşı Koymaktan Geri Durmadı

Görüntülerde, iki kişinin Zanna'ya tekme ve yumruklarla saldırdığı, ancak Zanna'nın da kendisine saldıranlara karşı koymaktan çekinmediği açıkça görülmektedir. Olayın ardından polis ekipleri olay yerine gelerek İtalyan Şef Danilo Zanna'yı ve saldırganları ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü.