Seda Akgül'den Karius Açıklaması: Libidomu Abartmayın

Ünlü sunucu Seda Akgül 'ten Karius hakkında son dakika açıklaması geldi. Önceki günkü açıklamasına gelen tepkiler sonrası açıklama yapan Akgül 'ün sözleri haberimizin devamında.

Seda Akgül'den Karius Açıklaması: Libidomu Abartmayın

Ünlü sunucu Seda Akgül bir mesaj yayımladı ve Karius hakkındaki sözlerine gelen yorumlara cevap verdi.

Geçtiğimiz gün Kanal D ekrnalarında yayımlanan 4 Kadın adlı programda, Beşiktaş 'ın yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken yeni transferi Karius hakkında, "Şimdi Karius buraya gelse, veririm 3.750 lira. Gel kardeş der öperim." ifadelerini kullanan Seda Akgül 'ün bu sözleri sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bu sözlere çok sayıda yorum ve tepki gelirken Seda Akgül bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

Seda Akgül bir video yayımladı ve yayımladığı videosunda sosyal medyadan gelen tepkilere yanıt verdi. Akgül yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Karius'a 3.750 lira karşılığında öpücük yollamış. Böyle bir şey yok. Ahmet Çakar, Karius çirkin demiş. Bizim programda bir haber vardı. Bir baldız eniştesine mahkeme sırasında öpücük yollayıp göz kırpmış, 3.750 lira para cezasına çarptırılmış. Ben de bunun üzerine, "3.750 lira verdiğimiz herkese öpücük yollayıp göz kırpabiliyor muyuz? Eğer öyleyse ben 3.750 lira verip Karius'a göz kırpacağım. Olur mu? Bedavaya da olur. Zekamı küçümsemeyin, libodumu abartmayın. "

Kamubulteni.com | Ankara