Şarkıcı Ece Seçkin ile Pilot Çağrı Terlemez Evliliğe İlk Adımı Attı

Ece Seçkin Nişanlandı. Şarkıcı Ece Seçkin, pilot sevgilisi Çağrı Terlemez ile geçtiğimiz sade bir nişan töreniyle evlilik yolundaki ilk adımı attı.

Şarkıcı Ece Seçkin ile Pilot Çağrı Terlemez Evliliğe İlk Adımı Attı

Adeyyo şarkısı Youtube'da 150 milyon dinlenmeye ulaşan ve son şarkısı Dibine Dibine ile müzik listelerinde üst sıralarda yer alan Ece Seçkin, pilot sevgilisi ile evlilik yolundaki ilk adımı attı.

GÜLLER AFRİKA'DAN ÖZEL OLARAK GETİRİLDİ

Seçkin'in evinde gerçekleşen ve hazırlıkları üç gün devam eden törendeki tüm güller Güney Afrika'dan özel olarak getirilmiş. Nişan Ultrabet töreninde yüzükleri Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Rıfat Örnek takarken, çiftin mutluluğu gözlerinden anlaşılıyor.

HER ŞEY HAYAL ETTİĞİMDEN DAHA GÜZEL OLDU

27 yaşına giren Ece Seçkin, evlilik yolundaki ilk adım olarak görülen nişan törenindeki heyecanını şu şekilde dile getirdi : Bugün çok heyecanlıyım. Evlilik yolunda ilk adımı atıyorum şu an da.

Kendime ve Çağrı’ya mutluluklar diliyorum. Bütün ailem, sevdiklerim yanımda.Konser yoğunluğumdan dolayı uzun zaman sonra tüm aileyi burada görmek çok güzel. Her ayın 15’i benim için her zaman uğurlu olmuştur. Her şey hayal ettiğimden daha da güzel oldu.