Şampiyonluğu getiren Melissa Vargas meğer önceden evliymiş! Düğün fotoğrafını görenler şaştı kaldı

Geçtiğimiz günlerde Filenin Sultanları şampiyonlukla tüm ülkenin yüzünü güldürdü. Takımın en dikkat çeken isimlerinden Melissa Vargas'ın eski eşi ortaya çıktı! Tüm detaylar haberimizde.

Şampiyonluğu getiren Melissa Vargas meğer önceden evliymiş! Düğün fotoğrafını görenler şaştı kaldı

Filenin Sultanları takımına başarılı performansıyla damga vuran Melissa Vargas'ın eski eşiyle görüntüleri sosyal medyanın gündeminde! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BAŞARILI VOLEYBOLCU VARGAS'IN ESKİ EŞİ

Milli takıma dahil olduktan sonra başarılı performansıyla göz dolduran ve Filenin Sultanları takımının başarısında büyük rol oynayan Melissa Vargas sosyal medyanın da en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. 1999 senesinde Küba'da dünyaya gelen Melissa Vargas 2018 ve 2021 seneleri arasında Fenerbahçe'de performans gösterdi ancak başarılarıyla milli takıma dahil olmayı da başardı. Sosyal medyanın en çok takip edilen isimlerinden biri haline gelen Melissa Vargas'ın şu an sevgilisi olup olmadığı bilinmese de eski eşinin Yesli Well isimli bir kadın olduğu öğrenildi. Vargas'ın eski eşiyle görüntüleri sosyal medyada da çok konuşuldu. İşte başarılı voleybolcu Melissa Vargas ve eski eşi;

melissa vargas'ın eski eşi