Şahan Gökbakar İle Enver Aysever Kavgası Gündeme Damgasını Vurdu!

Enver Aysever Şahan Gökbakar'ın Kılıçdaroğlu'nu eleştirmesine cevap vererek fitili ateşledi.

Şahan Gökbakar İle Enver Aysever Kavgası Gündeme Damgasını Vurdu!

İşte saatlerdir twitterda tartışan Şahan Gökbakar ile Enver Aysever arasında geçen diyaloglar...Sizce kim haklı?

Her şey Şahan Gökbakar'ın Kemal Kılıçdaroğlu'na kağıttan okumayı bırak demesiyle başladı. Enver Aysever Şahan'a şöyle cevap verdi:

Arkadaşınızla mı konuşuyorsunuz Şahan? Talimat veren bu dil, bu şımarıklık, son günlerde biraz siyasal meselelere merak sardınız diye, yaşça sizden büyük ve belki gelecek hafta cumhurbaşkanı olacak, milyonları temsil eden birine böyle seslenme hakkını, haddini verir mi? İçtenlikle laubalilik arasında ince çizgi vardır, size dost tavsiyemdir; sosyal medya gücüne, popüler kültür ününe kapılmayın.

adsiz-008.png
Şahan Gökbakar ise Enver Aysever'in bu tepkisine şöyle cevap verdi:

Yaaaaa hadiiiii enveeeer hadiiiiii...küfur ettirecen kendine bos yere... Dost tavsiyesiymis... hadeee!!

adsiz-009.png

Enver Aysever'den cevap gecikmedi:

Hesabınızda kendinizi tanıttığınız yerde “insan”, “baba”, “komedyen” yazmışsınız. Çocuğunuzla mutlu ve sağlıklı yaşam dilerim. Güzel bir mirasınız olur umarım. Dostlukla.

adsiz-010.png

Şahan ise herkesle fotoğraf çekilebileceğini belirterek tartışmayı sürdürdü:

Aklınca belden aşağı vuruyosun değil mi? Zavallı enver... Hazır senin gibi bir yandaş trol de bu resmi paylasmışken yazayım. Benim, önümüzdeki dönemlerde de Cumhurbaskanları ile fotografim olacaktır. Sn. Erdoganla da bir iki defa bir araya geldim ve fotoğrafım var. Her fotoğraf çektirdigim siyasetciyle siyasi görüşümün ayni olmasi mi gerekli? Makam ziyareti ettigim bir liderinin, her yaptigi siyaseti tamamen onaylamam mi gerekli? 24 yasinda unlu oldum, 42 yasındayim devleti hep Sn.Erdogan yonetti, daha fazla bile fotografim olabilirdi... Bu beni yalama mi yapar? Enver senle ben çok farkliyiz. O yuzden herkesi kendin gibi yalama zannettme...Tv ekranlarindan bana hakaretler yagdirip, buradan dostluk geyikleri yapma.Ailemle de ilgili bir daha agzini acma. Çoluguma çocuguma seninkinden cok daha güzel, haysiyetli ve onurlu bir soyad, sevgi ve gurur dolu bir miras birakacagimi dusunuyorum. Hadi bak isine CHP trolu!

adsiz-011.png

İkilinin tartışması daha devam edecek gibi görünüyor.