Nilperi Şahinkaya sosyal medyada linçlendi! Vahşi cinayeti işleyen ismin kardeşiyle poz verdi: Açıklama geldi

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya'nın Cem Garipoğlu'nun kız kardeşiyle aynı karede yer aldığı fotoğraf sosyal medyanın gündemine oturdu. Tepkilerin büyüdüğü olayda Şahinkaya açıklama yaptı. İşte Şahinkaya'nın açıklaması...

Nilperi Şahinkaya sosyal medyada linçlendi! Vahşi cinayeti işleyen ismin kardeşiyle poz verdi: Açıklama geldi

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, sosyal medyanın gündemine Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu ile çekilen bir fotoğraf nedeniyle oturdu. Fotoğraf, Münevver Karabulut cinayetinin faili Cem Garipoğlu'nun ailesiyle ilişkilendirilmesi nedeniyle büyük tepki çekti. 

ŞAHİNKAYA AYNI KAREDE YER ALMASININ TESADÜF OLDUĞUNU SÖYLEDİ

1

Oyuncu, yaşananları dünyanın en aptal linç kampanyası olarak nitelendirerek sitem etti.

Tepkilerin hedefi olan Nilperi Şahinkaya, fotoğrafta kendisinin de farkında olmadığı Sakine Garipoğlu'nun bulunduğunu belirtti. İkilinin aynı karede yer almasının tesadüfen olduğunu ve daha önce tanışmadıklarını ifade etti. Bu durumu öğrenene kadar Sakine'nin kim olduğunu bilemediğini ve bu tür çirkin ithamlarla karşılaşmaktan üzüntü duyduğunu dile getirdi.

Tepkilerin büyümesiyle birlikte Nilperi Şahinkaya, fotoğrafın çekildiği mekanda sadece bir kez buluştuklarını ve sonrasında birbirlerini takip bile etmediklerini belirtti. Olayın kendisini derinden etkilediğini ve böyle bir linç kampanyasıyla karşılaşmanın zor olduğunu ifade etti.