Necati Şaşmaz'dan Sağlığı İle İlgili Açıklama

Son günlerde Necati Şaşmaz'ın fenalık geçirip hastaneye kaldırıldığı konuşuluyordu. Kurtlar Vadisi diziyle tanınan ve uzun yıllardır dizide canlandırdığı Polat Alemdar karakteri gibi davranan Necati Şaşmaz'ın anjiyo olduğu konuşulmuştu. 

Necati Şaşmaz'dan Sağlığı İle İlgili Açıklama

Kurtlar Vadisi dizisi uzun yıllar oldukça ses getiren işlerin başında yer almıştı. Dizideki karakterler zamanla fenomenleşti ve karakterle bütünleşti. Özellikle canlandırılan karakterler gerçek adlarını ve kimliklerini bile oyunculara unutturdu. Bu oyuncuların en bilindiklerin biri de Necati Şaşmaz oldu. Çoğu kişi onu Necati Şaşmaz olarak değil de Polat Alemdar olarak bilmekte. Oldukça etki bırakan bu oyuncuların özel hayatları da çok konuşulmakta. Bu nedenle de sağlık durumu hakkında sevenleri merak içindeydi.

3 saatlik bir anjiyo ameliyatı geçirdiği, yoğun bakımda olduğu konuşulan Necati Şaşmaz'ın açıklama yaptığı görüldü.

Necati Şaşmaz'ın yakınlarının da yaptığı bir açıklama ile iddiaların konuşulduğu gibi olmadığı, Necati Şaşmaz'ın damar açmayla ilgili küçük bir operasyon geçirdiğini, durumunun da şu an için iyi olduğunu bildirdiler. 

Necati Şaşmaz'da bir süre sonra açıklama yaparak yapılan yorumları gördüğünü, konuşulduğu gibi bir durumunun olmadığını, gayet iyi bir durumda olduğunu ve işinin başında olduğunu belirterek sevenlerine haber verdi.