Mucize Doktor'daki Senaryo Hatası Doktorlar Dizisi Fanlarını Çıldırttı

Mucize Doktor'un son bölümündeki senaryodaki hata sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Ela'nın babasının ölümünün ardından Fransa'ya gittiğini söylemesi üzerine Doktorlar dizisinin hayranları senaryoya tepki gösterdi.

Mucize Doktor'daki Senaryo Hatası Doktorlar Dizisi Fanlarını Çıldırttı

Mucize Doktor'daki Senaryo Hatası Doktorlar Dizisi Fanlarını Çıldırttı

Doktor Ela rolüyle uzun süre fenomen dizi 'Doktorlar' dizisinin unutulmaz isimleri arasında yer alan Yasemin Özilhan, Mucize doktor dizisi ile tekrar gündeme gelmiş ve sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşmüştü. Doktorlar dizisinde beyin cerrahi asistanlığı yaparken Mucize Doktor dizisinde Kardiyolog olan Doktor Ela'nın Doktorlar dizisine gönderme yaparak "Babamı kaybettikten sonra Fransa'ya gittim' sözleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Doktorlar dizisinin fanları, babasının ölümünden sonra Fransa'ya gittiğini söyleyen Doktor Ela karakterinin, hemen Fransa'ya gitmediğini Levent'in nikah masasında onu terk etmesinin ardından Fransa'ya gittiğini ortaya çıkardı.

Doktorlar dizisi fanları bu konuda binlerce tweet atarken, hatta 39. bölümü paylaşarak herkesin izlemesini sağladılar. Doktorlar Dizisinin 39. bölümünde Ela'nın telefonu sürekli çalıyor fakat Ela konuşmanın bölünmemesi için meşgule alıyor. Ela'nın telefonu açmaması üzerine Doktor Levent telefonu yanıtlıyor ve Ela'nın babasının ölüm haberi geliyor. Bunun üzerine Fransa'ya gitmeyen Doktor Ela, Levent ile nikah masasında yaşadıklarının ardından Fransa'ya gitme kararı alıyor.