Metin Akpınar'dan peş peşe çocuklar! Bir tane daha çıktı: Bu iddia ortalığı karıştıracak

Metin Akpınar ile ilgili ortaya atılan bir iddia yine ortalığı karıştıracak. iddiada; “Metin Akpınar, oğlu olduğunu benim yazım ile öğrenmiyor fakat eşi Göksel Özdoğdu Akpınar, yazımı okuyunca öğrenecek” şeklinde ifadeler kullanıldı.

Metin Akpınar'dan peş peşe çocuklar! Bir tane daha çıktı: Bu iddia ortalığı karıştıracak

Yaptığı ölüm ve hastalık haberleriyle magazin camiasının 'Felaket Tellalı' lakabıyla ünlenen seslendirme sanatçısı ve yazarlardan Onur Akay, ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın aradan geçen yıllar sonrasında ortaya çıkan iki kızı hakkında değerlendirmeler yaparken, Akpınar’ın Almanya’da yaşayan bir der oğlu olduğu iddiasıyla gündeme geldi.

“Uzun yıllardır Metin Akpınar'ın da 1984 yılında doğan bir oğlu olduğu dedikodusu yapılıyordu. Şu an 39 yaşındaki oğlunun ikinci adı Metin üstelik Almanya'da yaşıyor." diye konuşan Onur Akay, “Metin Akpınar, oğlu olduğunu benim yazım ile öğrenmiyor fakat eşi Göksel Özdoğdu Akpınar, yazımı okuyunca öğrenecek” dedi.

Metin Akpınar'dan peş peşe çocuklar

Onur Akay 15 Ekim tarihli köşesinde şunları söyledi:

Metin Akpınar'ın 1984 yılında doğan bir oğlu olduğu yönünde söylentiler uzun yıllardır çevresinde dolaşıyor. Şu anda 39 yaşında olan, iki isimle kayıtlı oğlunun göbek adı Metin olup, Almanya'da yaşamaktadır. Genç Metin'i büyüten ailesi ise, genç Metin'in artık Metin Akpınar'a karşı babalık davası açmasını istiyorlar.

Emin olun ki, Metin Akpınar oğlu olduğunu benim yazılarımdan öğrenmeyecek ama eşi Göksel Özdoğdu Akpınar benim yazılarımdan öğrenecek. Bazıları genç Metin'in annesinin Suphiye Orancı'nın olduğunu söylüyor. Ancak annesi farklı bir kadın olmasına rağmen yine de ikizlerin gerçek kardeşi oldu. Ne yazık ki çocuklarının yalnızca sevgi ve sıcak bir ilişki beklediğini anlayamayan Metin Akpınar, kendi hayatının da Yeşilçam filmleri gibi bir gün filme dönüşeceğine inanıyordu."