MasterChef'te şefleri dehşete düşüren hareket! Böylesi ilk kez oldu: Kendi fişini kendi çekti

"Masterchef All-Star"ın herkesi şoke ettiği bir an yaşandı. Sıralamaların üçüncü gününün gecesinde gözyaşları sel gibi aktı. Somer Sivrioğlu'nun bunun MasterChef için bir ilk olduğunu söylemesi dikkat çekici oldu.

MasterChef'te şefleri dehşete düşüren hareket! Böylesi ilk kez oldu: Kendi fişini kendi çekti

TV8 ekranlarında yayınlanan Fenomen yarışma programı MasterChef All-Stars'ta elemelerin üçüncü gecesi büyük bir heyecana sahne oldu. Rekabetin hiç bitmediği bir gecede beklenmedik bir şey yaşandı. Ünlü şef Somer Sivrioğlu, etkinliğin yarışmanın tarihinde bir ilk olduğunu söylerken sözleri izleyenleri şok etti. Stüdyodaki herkesi şaşkına çeviren bu anlar ekrandakileri de şaşkına çevirdi.

Masterchef All-Star yarışmasında sezon boyunca en iyi performans gösterenler arasından seçilen yeni bir oyuncu kadrosu ekrana geliyor. izlenme rekorları kıran yarışmanın 3. eleme gecesi ekranlarda yayınlanırken herkesi şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Eleme gecesinde Mert, Rıfat ve Tolga'nın yanı sıra Eda'nın Batuhan'ın, Çağatay'ın ve Büşra'nın arasındaki pota rekabeti nefes kesti.

"Büşra’nın Tabağı Değerlendirilmedi"

MasterChef Büşra

Kıyasıya geçen rekabette yarışmacıları ve izleyenleri şaşkına çeviren anlar yaşandı. Eleme turunda yarışmacılar Malatya yöresinden kiraz yaprak sarması yapıldı. Bu sırada Büşra alelacele hazırladığı tabakta kasnak unuttu. O anlar izleyenleri şoke etti.

2022 sezonunda MasterChef yarışmasına ilk giren Büşra, yeni sezonun favorilerinden.

MasterChef All Star'ın sevilen yarışmacılarından Büşra, son yaptığı tabağından kasanağı çıkarmadı. Büşra müthiş bir hata yaparken şaşkınlığını da dile getirdi. MasterChef All Star Jürisi Somer, etkinliğin yarışmanın tarihinde ilk olduğunu vifade ederken Bu olay karşısında çok öfkelenen Çağatay'ın çıkışı Büşra'nın gözyaşlarına boğulmasına neden oldu.

MasterChef Büşra

"MasterChef Büşra hayranları çok üzgün"

Çağatay, yakın arkadaşı Büşra'nın hatası için "Stres yoksa yapamıyor. Büşra Zambak yapacak vasıfta değil" dedi. MasterChef All Star izleyicilerinin Büşra ile ilgili yaptıkları yorumlarında "Eleme gecesini nasıl yapardınız" ve "Onsuz nasıl olurdu" ifadelerini kullanması dikkat çekici oldu.