MasterChefte Kim Elendi? Yasin mi Batuhan mı?

Ekranların sevilen programı MasterChef 'te 6 Aralık 2019 programı ekranlara geliyor. Programda eleme heyecanı yaşanıyor. Cemre, Batuhan ile Yasin eleme potasına kalan isimlerdi. Bu isimler, bu akşamki programda bir tabak hazırladı ve şeflere sundu. Peki MasterChef 'te kim elendi? Masterchef'te elenen isim kim oldu? İşte MasterChef son bölüm ile elenen isim.

MasterChefte Kim Elendi? Yasin mi Batuhan mı?

MasterChef 'te eleme heyecanı. Kim elendi?

Tv8 ekralarında yayımlanan ve büyük bir heyecanla izlenen Masterchef adlı yemek programında sona doğru yaklaşılıyor. Büyük merak ve heyecanla beklenen son bölümü bu akşam başladı. Başlayan bölümde eleme potasına kalan isimler yemeklerini yaptı.

ELEMEYE 3 İSİM KALDI

Eleme potasına Cemre , Batuhan ve Yasin kaldı. 3 isim bu akşam ter döktü ve yemekelrini şeflere sundu. 3 şef , yemekleri tattıktan ve tabakları değerlendirdikten sonra eleme heyecanını başlattı.

EN İYİ TABAK CEMRE 'DEN

Şefler , yaptıkları ilk açıklamada Cemre 'nin ismini verdiler ve Cemre 'nin tabağının en iyi tabak olduğunu , kusursuza yakın olduğunu söyleyerek onu içeri yolladı. Cemre bu sonuçla son 6 'ya kaldı.

BATUHAN İLE YASİN 'İN TABAKLARI KALDI

Cemre 'nin isminin söylenmesinin ardından şefler , Yasin ile Batuhan 'dan müsaade istedi ve tabakları bir defa daha değerlendirdi , birbiri arasında tartıştı. 3 şefin bilgi alış verişi sonrası Batuhan ile Yasin 'e soru soruldu. İki isme tabaklarından memnun olup olmadıkları soruldu.

MASTERCHEF YASİN NE İŞ YAPIYOR?

Masterchef Türkiye’de yarışan Yasin Obuz pilavcı dükkanı işletiyor. İstanbul’un Fatih ilçesi Sirkeci semtinde bulunan Pilavcı Hırşit adlı mekanın sahibi olan Yasin Obuz, yarışmadan arta kalan zamanlarını dükkanında geçiriyor.

KİM ELENDİ?

Masterchef 6 Aralık 2019 programında yarışmaya veda eden isim YASİN oldu.

Peki sizce kim elenmeliydi? Yorum kısmı aşağıda >>