MasterChef'te iki yarışmacı birbirine girdi! İzleyenler neye uğradığını şaşırdı

Masterchef All-Stars'ın dün akşam ekranlara gelen bölümünde Mert ile Sergen arasında gelişen gerilim adeta tavan yaptı. Tartışan Sergen, "Dilara çıktıktan sonra arkanızda yazdığını gördüm" dedi.

MasterChef'te iki yarışmacı birbirine girdi! İzleyenler neye uğradığını şaşırdı

Masterchef All-Stars'ın son bölümünde Mert ile Sergen arasından yaşanan tartışma gündeme bomba gibi düştğ. "Ben bunlardan rahatsız oluyorum" şeklindeki ifadelerine çok fazla sinirlenen Mert, kuliste "Lütfen özel hayatımı buraya getirmeyin" şeklinde cevap verdi. Yarışmacılar arsında yaşanan gerilim herkesi merak konusu yaptı. Mert ve Sergen arasında takım seçmelerinde başlayan tartışma kuliste verilen aranın ardından da devam etti. Arka alanda Sergen ve Melt'in karşı karşıya geldiğini görüyoruz.

Masterchef All-Stars Mert ile Sergen arasında gelişen gerilim

KİMSEYE YÜK OLMAK İSTEMİYORUM

Jüri üyesi ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun Melt'in geçen bölümde neden takım seçiminde yer almadığını sorduğunda Sergen, 5 hafta boyunca Mert'i aldırdığını söyleyerek yanıt verdi ve ardından "Ama olmazsa olmaz. Duruma göre değil takım olarak hareket ederiz. Kenara gidersen yine başın ağrır” dedi.

Mert, "Kimseye yük olmak istemiyorum. Sergen yük falan olur dedi" deyince Sergen, "Mert, ne yükleniyorsun, ne üzüyorsun? Altı haftadır yemek pişiremedim ve kazandığını söylediğin üç kişiden ikisini Tahsin ve ben hazırladık ve elini kaldırmanı istedik." diye konuştu.

Masterchef All-Stars Mert ile Sergen arasında gelişen gerilim

Sergen daha sonra Dilara'nın Mert'e ana kadroya seçilmesinden sonra yazdığı iğneleyici bir yazıya atıfta bulunarak, "Konuşmama izin verme, bundan sonra yavaş konuşacağım" dedi. "Bu konuda konuşmak istemiyorum" diyerek "Şu anda onlardan çok rahatsızım." dedi.

Sergen'in sözlerine gücenen Mert ise, Sergen bir ricam var. Lütfen bundan sonra benim hakkımda yorum yapmayın. Ne yazdığım seni ilgilendirmez. Dinle, özel hayatımı buraya getirme." dedi. Sergen, "Burada kimse mağdur değil" derken. Mert, buna karşılık olarak "Bak ben mağduru oynamıyorum." dedi ve ardından "Ben bir şey yapmıyorum," diye tartışmaya devam etti.