MasterChef Murat Acun'u Tehdit Etti

Son dakika haberi: MasterChef adlı yarışma programında ünlenen, papağanına işkence eden ve onun ölmesine neden olan Murat Özdemir, Acun Ilıcalı 'yı tehdit etti.

MasterChef Murat Acun'u Tehdit Etti

Son dakika haberi: Murat Özdemir Acun Ilıcalı 'yı tehdit etti.

Geçtiğimiz günlerde evcil papağanına işkence eden ve işkence ettiği bu görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden yayımlayan Murat Özdemir, yeni bir skandalla gündme geldi. 

Yemekteyiz ve MasterChef adlı televizyon programlarındaki davranışları ile adından söz ettiren Murat, geçtiğimiz gün papağanına şiddet uyguladığı için gözaltına alınmıştı. Mahkemeye sevk edilen Özdemir, akıl hastanesine sevk edilerek serbest bırakıldı. 

Özdemir'in akıl hastanesine sevk edilmeden önce ay başında sosyal medya hesabından canlı yayında Acun Ilıcalı'ya tehdit ettiği görüntüler ortaya çıktı.

AKLIN VARSA

MasterChef yarışması ile adından söz ettiren Özdemir izleyicilerine canlı yayın sırasında yarışma programının yayınlandığı kanalın sahibi olan Acun Ilıcalı'ya tehditler savurdu. Özdemir videoda "Aklın varsa içeride öldür beni, dışarıya çıkartma" ifadelerini kullandı.

Özdemir' yine Acun Ilıcalı 'ya seslenerek "bekle beni" diyerek mesaj gönderdi. Videonun Aralık tarihinde yayınlandığı tespit edildi.

Kamubulteni.com  | Ankara