MasterChef Hasan hakkında bomba iddia! Nişanlısından meğer o oyuncu için ayrılmış

Gündeme yeni bir aldatma iddiası düştü! MasterChef Hasan Biltekin ve oyuncu Gülsim Ali arasında aşk yaşadıkları iddiası konuşuluyor! Detaylar haberimizde.

MasterChef Hasan hakkında bomba iddia! Nişanlısından meğer o oyuncu için ayrılmış

MasterChef'te geçen sezonun finalisti ve şu anda MasterChef All-Star yarışmacılarından biri olan Hasan Biltekin, TRT'de yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Dilek rolünü canlandırarak ün kazanan Gülsim Ali ile nişanlısı Hülya Acar'ı aldattığı iddiası sosyal medyada olay oldu. Tüm detaylar haberimizde.

BOMBA AŞK İDDİASI

Gönül Dağı dizisindeki Dilek rolüyle üne kavuşan Gülsim Ali İlhan, kendisinden 22 yaş büyük Durul Bazan'la yaşadığı ilişki ile uzun süredir haberlerde yer alıyordu. Bu aralar bu güzel oyuncu hakkında bomba iddialar gündemde. Hasan Biltekin 2022 yılında uzun süredir beraber olduğu kız arkadaşı ile nişanlamıştı. Konuşulanlara göre Gülsim Ali ve Hasan Biltekin Nevşehir'de bir etkinlikte tanışarak 3 gün beraber vakit geçirdiler. Yanlarında Gülsim Ali'nin annesi de olduğu söyleniyor. Edinilen bilgiye göre Hülya Acar, nişanlısı Hasan ve Gülsim Ali'nin yaklaşımı konusunda şüpheler taşıyordu.

Bomba Aşk İddiası

Hasan Biltekin, ünlü oyuncunun sadece arkadaşı olduğunu iddia etti. Bunun ardından Hülya Acar, nişanlısı ve ünlü oyuncunun özel fotoğrafıyla mesajlaşmalarını gördü. Olayların ardından nişan yüzüğünü atarak Gülsim Ali'ye "Nişanlı olan birinin yanında nasıl olabiliyorsun?" mesajını gönderdi. Anlatılanlara göre Hasan Biltekin, nişanlısının bu davranışına kızmış ve onu aramıştı. Masterchef Hasan nişanlısının, yeni sevgilisi Gülsim Ali'ye müdahale ettiği için Acar'ı azarladığı söylendi. Onur Akay'ın internet sitesinde "Bu bir iddia değil!" mesajı ve "İlişki ve ilişkiye dair tüm deliller arşivlerimizde mevcuttur" notu yer aldı.