MasterChef Çağatay'ın akıbeti belli oldu! Somer şef çok üzülerek açıkladı

MasterChef Türkiye yarışması heyecanla devam ederken yarışmacılardan Çağatayla ilgili gelişmeler belli oldu. Tüm detaylar haberimizde.

MasterChef Çağatay'ın akıbeti belli oldu! Somer şef çok üzülerek açıkladı

Televizyon ekranlarının en çok izlenen yarışması MasterChef Türkiye'nin yarışmacısı Çağatay ile ilgili üzücü haberi Somer Şef açıkladı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MASTERCHEF TÜRKİYE ÇAĞATAY'IN AKIBETİ

Geçtiğimiz günlerde yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle yarışmayı yarıda bırakmak zorunda kalan Çağatay ile ilgili üzücü haber Somer Şef tarafından açıklandı. Somer Şef Çağatay ile ilgili şu sözleri söyledi; 'Çağatay bugün de bizimle değil. Doktoruyla görüştük ve bugün gelmemesinin daha uygun olduğunu dile getirdi. Çağatay ile de görüştük. Son eleme oyununa da gelemezse Pazar günü eleme potasında aday olacak. Kendisine şimdiden geçmiş olsun diliyoruz. Çağatay doktora gitti. Aramızda olamayacak. 

çağatay'ın sağlık durumuyla ilgili gelişmeler belli oldu

Yarın için de durumu değerlendirilecek. Raporuna bakacağız. Ayakta duramayacak kadar ciddi ağrıları var, gördünüz. Her şeyden önemli sağlık. Bir raporuna bakacağız. Karara göre biz de kendi kararımızı vereceğiz.' Çağatay yarışma esnasında şeflerle konuşurken şu sözleri söylemişti; 'Şef, geçenlerde Azerbaycan'da bir hastalık geçirdim. O devam ediyor. Dururken zorlanıyorum, gün boyu sürecek gibi. Ciddi anlamda baklava bittikten sonra anladım, ayakta bile duramıyorum.' 24 yaşındaki yarışmacı yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Sekiz senedir meslek içinde olan Çağatay bu mesleğe tatlı ile başladığını ve tatlı yapmaktan çok hoşlandığını sık sık dile getiriyor.