MasterChef All Star'ın yeni yarışmacısı belli oldu! Haftalar sonra dahil oldu

MasterChef Türkiye All Star programında, ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve konuk şef Ömür Akkor'un jüri olarak yer aldığı bir bölüm daha heyecanla izlendi. 23 Haziran Cuma akşamı yayınlanan bölümde, ana kadroya katılan yeni bir yarışmacı belirlendi. İşte yeni isim...

MasterChef All Star'ın yeni yarışmacısı belli oldu! Haftalar sonra dahil oldu

Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın yanı sıra bu sezon Somer Sivrioğlu'nun yer almadığı "MasterChef Türkiye All Star" yarışması, izleyicileri büyük bir heyecana sürüklüyor. 23 Haziran Cuma akşamı ekrana gelen bölümde, ana kadroya dahil olacak bir yarışmacı daha seçildi.

TV8'de sevilen izleyiciyle buluşan "MasterChef Türkiye", bu sezon "All Star" formatıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yılın yarışmacıları arasındaki mücadele devam ederken, her gün şeflerin oylarıyla bir yarışmacı ana kadroya katılıyor.

Güzide Mertcan, Suna Aydın, Batuhan Bayır, Eda Karabulut, Rıfat Yurttaş, Sefa Okyay Kılıç, Tanya Kilitkayalı ve Esra Tokelli'nin ardından 9. yarışmacı da belirlendi. Yarışmanın süresi bu bölümde 55 dakika olarak belirlendi, yarışmacılar bu süre içinde yeteneklerini sergileme fırsatı buldular.

MASTERCHEF ALL STAR'IN YENİ YARIŞMACISI BELLİ OLDU

3

"MasterChef All Star" şefleri, ilk turda yarışmacılara Fransız mutfağından bir lezzet hazırlamaları için 55 dakika süre verdi. Duygu Acarsoy, Eray Aksungur, Sedat Tuncer ve Celal Sarıgül, ikinci tura yükselmeyi başardı. Şefler, 45 dakika içinde patlıcan ve gochujang (Kore salçası) kullanarak yaratıcı bir yemek yapılmasını istedi. Jüri üyeleri, yapılan yemekleri tek tek tadarken, sonucu Mehmet Şef açıkladı. Mehmet Yalçınkaya, "Denge" adını verdiği tabağıyla Eray'ın kazandığını duyurdu.

Mehmet Şef, Eray'a yönelik değerlendirmesinde, "Altı farklı teknik kullandın. Mayısoneze hiç gerek yokmuş zaten. Patlıcanı iyi kullandın. Pişme dengesi iyiydi ve pişirme tekniği olarak da Sedat'tan bir adım öne geçtin. Başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Eray, All Star yarışmasında yeni bir yarışmacı olarak seçilmeyi başardıktan sonra büyük bir sevinç yaşadı.

MasterChef Türkiye All Star yarışması, izleyicilerin merakla takip ettiği bir program olmaya devam ediyor. Her hafta yeni heyecanlarla dolu bölümlerle ekranlara gelmeye devam edecek.