Kuş Uçuşu dizisinin yakışıklısından şaşırtan anlaşma! Artık herkes o diziye odaklanacak

Netflix’in ‘Kuş Uçuşu’ dizisiyle geçtiğimiz sezona damga vuran ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol’dan hayranlarına sevindirecek haber geldi. Prensipte anlaşan oyuncu Çelikkol’un böylelikle yeni adresi belli oldu.

Kuş Uçuşu dizisinin yakışıklısından şaşırtan anlaşma! Artık herkes o diziye odaklanacak

 

İbrahim Çelikkol, 'Kuş Uçuşu' dizisiyle büyük ilgi gördüğü geçen sezonun ardından yeni bir dizi için anlaşma sağladı. Ünlü oyuncu, Netflix'in popüler dizisi 'Kuş Uçuşu'ndaki başarısının ardından hayranlarını sevindirecek haberle gündeme geldi. Prensipte anlaşan Çelikkol, yeni dizi projesiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. iŞTE DETAYLAR...

İbrahim Çelikkol, 'Kuş Uçuşu'

KUŞ UÇUŞU DİZİSİ İÇİN YENİ ANLAŞMA

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, 2019-2021 yılları arasında TV8'de yayınlanan 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinde 'Mehdi Karaca' karakteriyle büyük başarı elde etti. Ardından ATV'nin popüler dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'yla ekranlara geri döndü. Sonrasında Netflix'in dikkat çeken dizisi 'Kuş Uçuşu'nda yer aldı. Şimdi ise Çelikkol'dan yeni bir dizi haberi geldi.

Ünlü oyuncu, 'Kuş Uçuşu' dizisinin 2. ve 3. sezon çekimlerinin tamamlanmasının ardından gelen teklifleri değerlendirdi ve seçimini yapmış görünüyor. İbrahim Çelikkol'un TRT 1 için çekileceği söylenen 'Selahaddin Eyyübi' dizisi haberleri sonrasında, NGM'in ATV için çekeceği "Güneş Tutulması" adlı dizisiyle anlaştığı bildirildi. Diziyi Emre Kabakuşak yönetecek, senaryosunu Ayça Mutlugil ve Nuray Uslu yazacak.

Bu yeni anlaşma ile İbrahim Çelikkol'un gelecekte hangi projede yer alacağı merak ediliyor. Oyuncunun önümüzdeki hafta yapılacak olan kanal çekimine katılıp katılmayacağı da izleyicilerin dikkatini çeken konulardan biri.