Kubilay Aka: "Ünlülüğüm İşe Yarıyor, Memurlar Sıra Bekletmeden Alıyor"

Ünlü oyuncu Kubilay Aka yaptığı son açıklamasında , ünlülüğünün devlet dairelerinde işe yaradığını söyledi.

Kubilay Aka: "Ünlülüğüm İşe Yarıyor, Memurlar Sıra Bekletmeden Alıyor"

Kubilay Aka: Ünlülüğüm işe yarıyor.

Vatanım Sensin'deki Ali Kemal  ile Çukur dizisinde oynadığı Celasun rolü ile üne kavuşan genç isim  Kubilay Aka, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Aka yaptığı açıklamada ünlülüğünü birçok yerde kullandığını, bu nedenle devlet dairelerinde sıra beklemediğini söyledi.

Hayatında canlandırabileceği en güzel rol hakkında açıklamada bulunan Aka, "Hayatımda canlandırabileceğim en özel karakter 'Vatanım Sensin'deki 'Ali Kemal' rolüydü. Müthiş bir derinliği vardı." dedi.

"MEMURLAR YARDIMCI OLUYOR SIRA BEKLEMİYORUM"

Devlet dairelerinde ünlülüğünün işe yaradığını söyleyerek sözlerini sürdüren Kubilay Aka, bu sayede sıra beklemediğini söyleyerek, "Devlet dairelerinde ünlülüğüm işe yarıyor. Sıra beklemiyorum. Sağ olsunlar, yardımcı oluyorlar." ifadelerini kullandı.

ÇOK HIZLI ARABA KULLANIRIM

Çok hızlı araba kullandığını söyleyen Aka, "Ama poliste bunu kullanmayı tercih etmiyorum. Ceza yediğimde 'yaz abi' diyorum. Çok hızlı araba kullanıyorum. Ölmem ama çok çarparım." dedi.

"SCARLETT YANIMDA OLSUN"

Aka sözlerini, "Bunalıma girersem 5-6 ay sürer. Hiç bitmeyecek bir karantinaya girsem yanıma babamı ve Scarlett Johansson'u alırım." şeklinde tamamladı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA