Köydeki mütevazi hayattan ultra lüks yaşama geçti! Sosyal medya şimdi de bu fenomenin peşinde!

Polat davası sonrasında bütün fenomenler mercek altına girdi! Sırada bu fenomen mi var? Tüm detaylar haberimizde.

Köydeki mütevazi hayattan ultra lüks yaşama geçti! Sosyal medya şimdi de bu fenomenin peşinde!

Daha önceleri köy evinde çektiği videolarla dikkat çeken bu fenomen lüks yaşantısıyla dikkatleri çekmeye başladı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

SIRADA BU FENOMEN Mİ VAR

Dilan ve Engin Polat çiftinin dosyası sonrasında kara para aklama iddiaları tutuklanmalarına sebep olmuştu. Çiftin tutuklanması sonrasında birden lüks hayata geçen bütün fenomenler kullanıcıların dikkatini çekmeye başladı. Rabia Toprak isimli fenomenin Polat dosyası sonrasında bazı paylaşımlarını silmeye başladığı ve 2020 senesinde evinde yaptığı yemekleri paylaştığı söylenen Rabia Toprak'ın 2021 senesinde Dubai'ye gidip büyük bir fabrika atölyesine sahip olduğu iddialar arasında yer alıyor. 

sırada bu fenomen var

Rabia Toprak'ın aniden bu kadar zenginleşmesi sonrasında kullanıcılar şalvardan kürklü hayata geçiş yorumlarını yapmaya başladı. Rabia Toprak'ın paylaşımlarını silmeye başlaması da iddiaları güçlendirdi. Rabia Toprak 1996 senesinde dünyaya gelmiş ve 6 yaşında bir kızı var. Eşinin galericilik ve alım satım işleri yaptığı biliniyor. Ürün tanıtımı yaparak sayfasını büyütmeye başlayan Rabia Toprak ilk başta kendisi gibi büyük beden giyen kadınlar için özel kıyafetler üreterek ticaret hayatına atılmış ve Ankara'da bir butik açmış. Daha sonraları ise tüp mide ameliyatı olarak zayıflamış. İddialar sonrasında Toprak sosyal medya hesabı üzerinden tek estetiğinin mide ameliyatı olduğunu, hiçbir zaman köyde yaşamadığını ve bu iddiaları ortaya atan kişilere dava açacağını belirten paylaşımlar yaptı.