Konuşanlar Tüm Bölümleri Neden Kaldırıldı? Exxen Açıklaması Geldi (Exxen Nedir?)

Youtube üzerinden yayımlanan ve kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Konuşanlar adlı programın tüm bölümleri Youtube üzerinden kaldırıldı.

Konuşanlar Tüm Bölümleri Neden Kaldırıldı? Exxen Açıklaması Geldi (Exxen Nedir?)

Konuşanlar Exxen'le anlaştı.

Youtube kanalı üzerindne bir söyleşi paylaşan ve dha sonra kısa sürede adından çokça bahsettiren Hasan Can, Exxen'le anlaştı. Youtube üzerinden yayımladığı videoları milyon izlemeyi geçen ve keyifli sunumu ile pandemi sürecinde evlerde izlenen Konuşanlar adlı program'ın Exxen'le anlaştığı belirtildi.

TÜM BÖLÜMLERİ YOUTUBE'DAN KALDIRILDI

Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve Netflix tarzı bir platform olan Exxen adlı platform için yapılan açıklamada söz konusu platformun kısa sürede açılacağı ve üyelik ile platforma giriş yapılacağı bildirildi.  Konuşanlar adlı programın da Exxen'de yayımlanacak olması nedeniyle tüm bölümlerinin Youtube üzerinden kaldırıldığı , sadece extraların ve arada komik sahnelerin Youtube'a kaldığı görüldü.

EXXEN ÜCRETİ NE KADAR?

Acun Ilıcalı tarafından konu ile ilgili bir açıklama yapıldı ve söz konusu platformun iki şekilde olacağına yer verildi. Açıklamada ilk seçenekte reklamsız kullanım olacağı , ikinci seçenekte ise az reklamlı olacağı bildirildi. Reklamların az olduğu üyeliğin öğrenciler için de uygun olacağı, reklamların sıkmadan kısa şekilde olacağı bildirildi.

İki üyeliğin de paralı olacağı, reklamlı olan üyeliğin ücretinin daha az olacağı bildirildi. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA