Kızılcık Şerbeti'ne taze kan geliyor! İşte şimdi ortalık fena karışacak: Fragmandaki o detay...

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbetine yeni bir oyuncu katıldı. İşte detaylar....

Kızılcık Şerbeti'ne taze kan geliyor! İşte şimdi ortalık fena karışacak: Fragmandaki o detay...

dilrubaKIZILCIK ŞERBETİ'NİN KADROSUNA KATILDI

Show TV ekranlarında izleme rekorları kıran dizi Kızılcık Şerbeti’ne o ünlü oyuncu da katıldı. Herkesin sevdiği o oyuncu dizi de hangi karakteri canlandıracak. İşte detaylar….

kızılcık

Son olarak Amazon Prime'daki Bihter filminde başrol oynayan ve oyunculuğu ile çok tartışılan Farah Zeynep Abdullah, şimdi de Kızılcık Şerbeti dizisinde oynayacak. Cuma akşamlarının sevilen dizisi ve izleyiciyi ekrana kilitleyen Kızılcık Şerbeti'nin kadrosuna katıldı.ğını takipçileri ile paylaşan Farah Zeynep Abdullah daha çok filmlerde rol alıyordu. Güzel oyuncu uzun zamandır dizilerin ekranlarından uzak kalmıştı. Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan ve takipçileri ile bu bilgiyi paylaşan Abdullah, ertesi gün de dizi setinden bir kare paylaştı. Dizi de kapalı bir kadını oynayacak olan Abdullah’ın görüntüsüne ise takipçilerinden yorum üstüne yorum geldi. Dizi de Nursema’nın arkadaşını canlandıracak olan Abdullah dizi için kapanınca takipçileri ve sevenleri de yorum üzerine yorum arttı.

 

DİLRUBA'YI CANLANDIRIYOR

Farah Zeynep Abdullah, sevilen dizi Kızılcık Şerbetinde Nursema'nın Amerika'dan gelen arkadaşı olarak dizi ye katılacak. Dizideki adı ise Dilruba olacak.