Kızıl Goncalar dizisi için bomba karar! İzleyiciler neye uğradığını şaşıracak

FOX TV'de yayınlanan 'Kızıl Goncalar' dizisi izleyicilerini kızdıran karar. Meryem, son bölümde kızının Cüneyd'le evlenmesine onay verdi.

Kızıl Goncalar dizisi için bomba karar! İzleyiciler neye uğradığını şaşıracak

Başrollerinde Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu'nun yanı sıra Erkan Avcı ile Selen Öztürk'ün de yer aldığı FOX dizisi Kızıl Goncalar yeni bölümüyle ekrana gelecek.

RTÜK'ün yayın durdurma yönündeki cezasıyla gündemde olan izlenme rekorları kıran Kızıl Goncalar adlı dizide Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Selen Öztürk isimli oyuncular başrol paylaşıyor.

Kızıl Goncalar dizisi için bomba karar

Her Pazartesi akşamı Fox TV ekranında izleyicilerle buluşan Kızıl Güncalar'da bu hafta Kırmızı Goncalar'a Cüneyd ve Zeynep'in damga vuracağı görülüyor. Bir önceki bölümde Cüneyd ile Zeynep’in evlilik yolunda dergâha gittikleri ve ırada bir tören düzenlendiği görüldü. Törende, Meryem'in kızının evliliğine onay verdiği duyuldu. Meryem'şn bu kararu oyun için verdiği belirtilirken Levent'in başka planlarının olduğu belirtildi.

Meryem ve Levent, Suavi'nin yardımıyla Zeynep'i yurt dışına okumaya göndermeye çalışır ancak bunun için Zeynep'in çok zor bir soruyu yanıtlaması gerekecektir. Cüneyd, Zeynep'le yeni bir geleceğe doğru ilerlediğini düşünürken geçmişin hayaletleri peşini bırakmaz.