Kısmetse Olur Tuğçe'nin estetiksiz hali görenleri şaşkına çevirdi! Böyle değişim görülmedi

5 yıl aradan sonra YouTube platformunda tekrar yayınlanmaya başlayan "Aşkın Gücü: Kısmetse Olur" formatı, izleyicilerin ilgisiyle karşılanmaya devam ediyor. Programın her bölümü, kaos ve tartışmalarla dolu, yarışmacıların eski halleri ise büyük merak uyandırıyor. Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde dikkat çeken yarışmacılardan biri olan Tuğçe Aleyna'nın geçmiş görüntülerini görenler gözlerine inanamadı.

Kısmetse Olur Tuğçe'nin estetiksiz hali görenleri şaşkına çevirdi! Böyle değişim görülmedi

Öykü Serter'in sunumuyla YouTube'da izleyiciyle buluşmaya başlayan "Aşkın Gücü: Kısmetse Olur" programında dikkat çeken yarışmacılardan biri olan Tuğçe Aleyna, sosyal medyanın gündeminde. Programdaki dobra tavrı ve sempatik kişiliği ile izleyenlerin gönlünde taht kuran Tuğçe, yıllar önceki halini gösteren bir fotoğrafıyla büyük şaşkınlık yarattı.

''Bir erkeğin beni etkilemesi için zeki ve başarılı olması gerekiyor.'' sözleriyle tanınan Tuğçe, aynı zamanda aktif bir şekilde sosyal medya kullanıyor. 25 yaşındaki Tuğçe, yazılım bölümü mezunu olarak biliniyor ve DJ performans sanatçısı olarak da kariyer yapıyor.
Tuğçe Aleyna

Sosyal medyada paylaşılan eski bir fotoğrafıyla Tuğçe, takipçilerinin büyük ilgisini çekti. Fotoğrafı görenler; 'Tanıyamadım', 'Nasıl değişmiş', 'Bu Tuğçe mi?' gibi yorumlar yaparak şaşkınlıklarını ifade ettiler.

Tuğçe Aleyna, eski halinin yer aldığı bir yorumu kendi sosyal medya hesabında paylaşarak "15 yaşındaki bir çocuktan kadınsılık ve güzellik beklemek sapıklık" şeklinde bir cevap verdi.