Kerimcan Durmaz: Aylık Gelirim 50-80 Bin TL Arasında

Kamuoyunca 'Arto' olarak bilinen Harutyun Dalga'nın tehdit edilmesine yönelik davanın görülmesine başlandı. Şüpheliler arasında yer alan Kerimcan Durmaz, mahkemede ifade verdi.

Kerimcan Durmaz: Aylık Gelirim 50-80 Bin TL Arasında

Kerimcan Durmaz: Aylık Gelirim 50-80 Bin TL Arasında

Arasında İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanan iddianamede , Kerimcan Durmaz'ın sosyal medya paylaşımları ile tanındığı, kamuoyunca 'Arto' olarak bilinen Harutyun Dalga'nın bir kısım sosyal medya araçlarında kendisiyle ilgili paylaşımlardan rahatsızlık duyduğu ve bu nedenle Savaş Sarmusak liderliğindeki örgüt aracılığıyla şahsı tehdit ettirdiği öne sürüldü. Sarallar Grubu Lideri Savaş Sarmusak ve Kerimcan Durmaz'ın da aralarında bulunduğu 14 kişi iddianamede şüpheli sıfatıyla yer aldı.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlanan Kerimcan Drumaz isimli şahıs , kimlik tespitinde lise mezunu olduğunu, Dj'lik yaptığını aylık gleirinin 50 ile 80 bin TL arasında olduğunu belirtirken, olayla ilgili, "Ben Savaş beyi DJ’lik yaptığım kulüplerden müşterim olarak tanıyorum. Beni sevdiğinden ve aramızdaki arkadaşlıktan dolayı benim için üzüldüğünden dolayı böyle bir durum gerçekleşmiş. Ama benim bundan haberim yoktu. Arto’ya söylenen sözler konusunda bilgim yoktu. Böyle bir talebim olmadı. Ben azmettirmedim." ifadelerini kullandı. Suçsuz olduğunu belirten Durmaz, mahkeme başkanının 'Ceza alırsan hükmün geri bırakılmasını kabul ediyor musun?' şeklindeki sorusuna 'Ediyorum' şeklinde yanıt verdi.