Kenan İmirzalıoğlu Net Konuştu: İhtiyaç Duymuyorum

 Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, uzun süredir hayranlarının da talep ettiği "sosyal medya hesabı" ile ilgili soruya yanıt verdi.

Kenan İmirzalıoğlu Net Konuştu: İhtiyaç Duymuyorum

Sosyal medya hesabı kullanmaması yönünde zaman zaman çıkan eleştirilere daha önce de kulak asmayan yakışıklı oyuncu, instagram hesabı açıp açmayacağı yönündeki bir basın mensubunun sorusuna , "Instagram hesabı açmayı hiç düşünmüyorum. Böyle huzurum ve keyfim yerinde. İhtiyaç da duymuyorum" ifadeleriyle yanıt verdi.

Ekranlara dönüş hazırlığındaki televizyon tarihinin en çok izlenen dizilerinden Kurtlar Vadisi'nde rol alacağı yönündeki haberler üzerine kendisine, "Yeni bir projeye başlayacağınız doğru mu?" şeklindeki soruya da yanıt veren başarılı oyuncu, "Şu an netleşmiş hiçbir şey yok. Bir takım haberler duyuyorum, bunları sizler gibi ben de medyadan okuyorum" ifadeleriyle yanıt verdi.  

Kızı Lalin ile ilgili bir soruya da yanıt veren İmirzalıoğlu, "Yavrunun büyümesini görüyoruz. Kız-baba ilişkisini ileride daha iyi koruyacağız herhalde. Çok güzel bir şey. Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok özel duygular" dedi. Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal ile Bodrum'a taşınacakları yönündeki haberlerin de gerçekleri yansıtmadığını söyledi.