Kenan Doğulu ile Boşanacaklar mı? Beren Saat İlk Kez Konuştu

Beren Saat, Kenan Doğulu ile boşanacakları iddiaları üzerine ilk kez konuştu. Bir mekan çıkışı görüntülenen Saat, 28 Mart günü boşanacakları iddialarını yanıtladı.

Kenan Doğulu ile Boşanacaklar mı? Beren Saat İlk Kez Konuştu

Beren Saat ile Kenan Doğulu 28 Mart günü boşanacak mı?

Beren Saat ile Kenan Doğulu evliliğinin üzerinde bir süredir kara bulutlar dağılıyordu. İkilinin boşanacağı iddiaları gündemde geniş yer bulurken , Beren Saat 'in İnstagram hesabı üzerinden yaptığı doğum günü paylaşımı ve Kenan Doğulu ve ailesi ile çektirdiği fotoğrafları silmesi kafaları iyice karıştırmış ve ikilinin boşanacakları iddialarını güçlendirmişti. 

Son iddiada da ikilinin boşanma üzerine karar kıldığı ve 28 Mart günü görülecek dava ile ikilinin boşanacağı belirtilmişti. 

BUGÜNE KADAR KONUŞMADI

Beren Saat, bugüne kadar konu ile ilgili hiç açıklama yapmadı. Ancak  ortaya atılan iddialar sonrası Beren Saat sessizliğini bozdu ve önceki gün bir mekan çıkışı basın mensuplarına açıklamada bulundu. 2. Sayfa muhabirleri tarafından görüntülenen Beren Saat,  gazetecilerin 'Kenan Bey ile evliliğinizde sorun var mı?' sorusuna kısa bir yanıt verdi.

Beren Saat yaptığı açıklamada bu soruya "Öyle bir şey yok" şeklinde cevap verdi.

Beren Saat, 28 Mart'ta görüleceği iddia edilen boşanma davasıyla ilgili sorulara ise "Öyle bir şey de yok, çok teşekkürler... İyi akşamlar" sözleriyle karşılık verdi.