Kaynağı belirsiz servetiyle gündem olmuştu! Nevra Bilem'in gerçek yüzü ortaya çıktı: O ses kaydıyla ifşalandı

Sosyal medya fenomenlerinin tartışmalı durumları peş peşe gelmeye devam ediyor. Son olarak, Nevra Bilem adlı bir fenomen, 30 farklı şikayetle dolandırıcılık suçlamalarıyla gündeme geldi. İşte detaylar...

Kaynağı belirsiz servetiyle gündem olmuştu! Nevra Bilem'in gerçek yüzü ortaya çıktı: O ses kaydıyla ifşalandı

Dilan-Engin Polat çifti soruşturması sonrasında, dikkatlerini çeken ve lüks yaşam tarzlarını sosyal medyada paylaşan taklitçi sosyal medya fenomenleri arasında Nevra Bilem de bulunuyordu. Daha önce dolandırıcılık iddialarıyla anılan ve birçok şikayetle karşılaşan Bilem'in, bir takipçisinin para talebine verdiği "Sen duanı et, o para seni bulur" cevabı, ses kaydı olarak ifşa edildi.

Kanal D'nin haberine göre, altınlarla süslü videolarıyla tanınan Nevra Bilem'in, takipçilerine ürün satarak parayı aldıktan sonra ürünleri göndermediği iddia edildi. Bilem hakkında yaklaşık 30 şikayet bulunuyor. Bir takipçisinin mağduriyetini dile getirmesi üzerine Bilem'in verdiği ses kaydı, olayın boyutunu ortaya koymakta. Fenomen, "Ben suçluyu haklıyı ayıramıyorum; ayıramadığım için de bir ödeme yapmıyorum. Ben parasında değilim, ben dolandırıldım yani. Ben şu an kimseye güvenemiyorum. Allah nasip ederse, sen duanı et. Ramazan'da bolca duanı et; o para seni bulur" ifadelerini kullanarak tepki çekti.