Kardeşlerim dizisine flaş transferler! Bomba iki oyuncu reytingleri ikiye katlayacak

ATV'nin sevilen dizilerinden biri olan Kardeşlerim'in kadrosuna deneyimli oyunculardan Ayşe Kökçü ile Emre Karayel dahildi. Dizi 4. sezon bölümleri ile ekranlarda gösterilmeye devam ediyor.

Kardeşlerim dizisine flaş transferler! Bomba iki oyuncu reytingleri ikiye katlayacak

2021 yılının Şubat ayında ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kardeşlerim dizisi, dram, gençlik ve aşk türlerini bir araya getirmesi sayesinde kısa sürede geniş bir izleyici kitlesinin ilgisini çekmiştir. Her sezon ve bölümde olağanüstü reyting başarısı yakalayan dizi, Türkiye'nin aile yapısını ve şehir yaşamını başarıyla yansıtarak izleyicilerin kalbini kazandı.

Başrolelrini; Celil Nalçakan, Cüneyt Mete ve Ahu Yağtu'nun dışında Fadik Sevin Atasoy ile Simge Selçuk'un paylaştığı Kardeşlerim dizisi, kadroya güçlü oyuncuların da katılmasıyla başarısını artırmayı hedefliyor.

Ayşe Kökçü: Fatma karakterine hayat verecek..

Ayşe Kökçü

Kardeşlerim dizisinin kadrosuna dahil edilen ilk isim, Hamiyet karakteri sayesinde pek çok kişinin tanıdığı ve sevdiği Ayşe Kökçü oldu. Kökçü dizide 'Fatma' karakterini oynayacak. Oyuncunun yeteneği ve deneyimi filmin daha da zenginleşmesine yardımcı olacak.

Emre Karayel: Yaman karakterine hayat verecek..

Emre Karayel

Filmin diğer yeni oyuncusu Emre Karayel. Bir döneme damga vuran 1 Erkek 1 Kadın dizisindeki "Ozan" karakteri ile hayran kitlesini genişleten Karayel, Kardeşlerim dizisinin kadrosuna dahil oldu ve yapımda "Yaman" karakterine hayat verdi. Karayel'in başarılı performansı izleyenleri büyülemeye devam edeceği söyleniyor.

Ayşe Kökçü il Emre Karayel'in dizinin kadrosuna katılması Kardeşlerim izleyicileri tarafından merakla beklenilen bir gelişme olarak memnuniyetle karşılandı. İzleyiciler bu usta oyuncuların gösterecekleri performanslarını heyecanla bekliyor.

97. bölümden itibaren Ayşe Kökçü il Emre Karayel'in katılmasıyla Kardeşlerim dizisi yeni ve etkileyici hikayeleri izleyiciyle buluşturmaya devam edecek. Dizinin hayranları yeni bölümdeki gelişmeleri ve karakterlerin hayatlarındaki değişiklikleri merakla takip ediyorlar.