Kanserden hayatını kaybeden fenomenin son sözleri yürek yaktı! Ayşenur Parlak'ın eşine son mesajı bu oldu

Ayşenur Parlak, 4. evre kolon kanseriyle mücadele ediyordu, onun bu azmi ve hayata tutunuşu kendisi gibi olan milyonlarca insana umut olmuştu fakat ne yazık ki bu güzel kadını hayatının baharında kaybettik. 37 yaşında hayata gözlerini yuman Ayşenur Parlaktan geriye kalan ise eşi Savaş Parlak için yazdığı duygu dolu satırlar oldu. İşte detaylar...

Kanserden hayatını kaybeden fenomenin son sözleri yürek yaktı! Ayşenur Parlak'ın eşine son mesajı bu oldu

Çocuk yaştan itibaren kanserle mücadele eden yüzbinlerce takipçisine örnek olan Ayşenur Parlak’ın eşi Savaş Parlak'a yazdığı bu duygusal satırlar yürekleri dağladı. Detaylar haberimizde…

su

AYŞENUR PARLAK'IN VEFATI VE EŞİNE YAZDIĞI SON MESAJ YÜREKLERİ SIZLATTI

Savaş Parlak'a Gönderilen Duygusal Mesaj: "Sen Benim Bu Dünyadaki Cennetimsin"

Sosyal medya dünyasının en ünlü isimlerinden Ayşenur Parlak'ın ölüm haberi hayranlarını derinden üzdü. Uzun yıllardır 4. evre kolon kanseriyle mücadele eden Parlak, bu zorlu mücadeleyi kaybetti. Evli ve bir çocuk annesi olan Parlak, eşi Savaş Parlak'a gönderdiği son mesajında yürekleri dağlayan detayları ortaya çıkardı.

Ayşenur Parlak, 12 yıldır kanserle mücadelesinin ardından hayata veda etti. Sosyal medyada pek çok kişiyi etkisi altına alan Parlak, eşine gönderdiği son mesajında duygularını dile getirerek, "Sen benim yeryüzündeki cennetimsin." sözleri ile eşine olan duygularını ifade etti. Eşi savaş parlak, Ayşenur Parlak'ın ölüm haberini kamuoyu ile paylaştı ve bu son mesajı Parlak'ın hayatının son anları, anlamlı bir yansıma olarak hafızalara kazıdı.

"EN DOĞRU KARAR SENİ SEVMEKTİ"

Kanserle mücadelesiyle tanınan Ayşenur Parlak'tan geriye eşi Savaş'a yazdığı bu son sözler kaldı:

"Hayatımda verdiğim en doğru karardı seni sevmek. Dönüp baktığımda mutlu anılardan başka bir şey hatırlamamak bunun en büyük kanıtı. Doğum günlerinin 13 tanesinde yanında olabildiğime şükretme 13 tanesine daha şahit olmanın hayaliyle iyi ki doğdun benim güzel adamım. Sen benim bu dünyadaki cennetimsin."

su