Kaan Yıldırım'dan Hadise Hamlesi

Kaan Yıldırım ile Hadise'nin ayrılması haberi sonrası bir son dakika açıklaması geldi. Açıklamada Kaan Yıldırım'ın barışmak için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

Kaan Yıldırım'dan Hadise Hamlesi

Hadise Kaan Yıldırım aşkında son dakika gelişmesi.

Geçtiğimiz Şubat ayında Kaan Yıldırım ile ünlü şarkıcı Hadise aşk yaşamaya başladı. İlişkileri 10 ayda 3 kriz atlattı ve ikili, tüm krizlerin sonunda barıştı. Hadise, geçtiğimiz günlerde yakın çevresine söylediği sözlerde, doğum gününde evlilik teklifi aldığını ve bu teklifi kabul ettiğini söylemişti. 

3 hafta önce Hadise ile Kaan Yıldırım çiftinin ayrıldıkları iddia edilmiş ama Instagram’dan aşk dolu bir fotoğraf paylaşıp dedikoduları yalanlanmışlardı.

Ancak sevgililer perşembe akşamı Kaan Yıldırım’ın evinde kıskançlık yüzünden tartışmaya başladı ve tartışma büyüdü. Posta'da yer alan habere göre Kaan Yıldırım'ın alttan almaya çalışmasının tartışmayı bitirmediği, Hadise'nin evi terk ettiği öğrenildi. 

Hadise dün sabah da ayrılığını belirten bir açıklama yaptı ve bu açıklama magazin gündeminde bomba gibi düştü. Şarkıcı açıklamasında ayrılık kararını kendisinin aldığını özellikle belirterek, “Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel... Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu. Ama bazen aşk olsa da olmuyor... Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim..." ifadelerini kullandı.

Bu sözlerin Kaan Yıldırım’ı hem üzsdüğü hem de kızdırdığı öğrenildi. Kaan Yıldırım'ın bir yakın arkadaşına, “Hâlâ çok aşığız. Bu sevgi öyle derin ki, kolay kolay bitemez. Evlilik hazırlığı yapıyorduk. Nedense fevri davrandı.” dediği öğrenildi. 

Sevgilisini dün geceden bu yana sürekli arayan, art arda mesajlar çeken Kaan Yıldırım, Hadise’den henüz bir cevap alamasa da çabalarını sürdürüyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA