İşte Bu Benim Masalım Dizisinden Ne Kadar Kazandı? Aleyna Tilki'ye Rekor Maaş Açıklaması

Ünlü şarkıcı Aleyna tilki bir son dakika açıklamasında bulundu ve Exxen'de yayımlanan diziden ne kadar aldığı sorusunu cevapladı.

İşte Bu Benim Masalım Dizisinden Ne Kadar Kazandı? Aleyna Tilki'ye Rekor Maaş Açıklaması

Aleyna Tilki , Exxen2den aldığı para hakkında konuştu.

Acun Medya tarafındna oluşturulan dijital platform Exxen'de bir dizide başrol oynayan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, son günlerde ünlü şarkıcı Demet Akalın ile tartışma ile gündeme gelmişti. 

Dün Nişantaşı'nda basın mensuplarına yakalanna Tilki, İşte Bu Benim Masalım adlı dizide oynadığı için 2 milyon TL aldığı iddialarına cevap verdi. 

‘Dünya starı olacağım dedi, yazık çocuk dizisinde oynuyor.’. Bu ifadeler ünlü şarkıcı Demet Akalın'a ait:. Akalın 'ın Aleyna Tilki hakkında söylediği ve sözler gündemde geniş yer alırken Aleyna Tilk , buna cevapolarak "Çok destek gördüm inanılmaz derecede gerçekten iyi işten, iyi müzikten anlayan ve ne kadar başarılı bir ekiple çalıştığımı kavrayabilecek birçok insan bana çok güzel destek verdi.” dedi.

NE KADAR PARA ALDI

Exxen adlı dijital platformda yayımlanan İşte Bu Benim Masalım adlı diziden 2 milyon lira aldığı iddialarına da değinen Tilki, "Yani evet ama çocukken böyle sorulara cevap veriyordum artık abla oldum, biraz ayıp geliyor böyle paraları falan konuşmak. Olabilir gerçeklik payı var.” şeklinde cevap verdi.