İrem Sak'tan Son Dakika Açıklaması: Hiç Arabam Olmadı

Güzel oyuncu İrem Derici, dikkat çeken bir son dakika açıklamasında bulundu. Meslektaşları milyonlar harcarken kendisinin hiç harcama yapmadığı sorusuna İrem Sak'tan cevap geldi.

İrem Sak'tan Son Dakika Açıklaması: Hiç Arabam Olmadı

İrem Sak'tan flaş açıklama.

Magazin muhabirlerine elektrikli scooter kullanırken yakalanan İrem Sak, dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Yıllarca meslektaşları çokça para harcarken kendisinin hiç para harcamadığı ile gündeme gelen İrem Sak, neden araba almadığını da açıkladı. 

İrem Sak, elektrikli scooter'uyla Nişantaşı’nda Snob Magazin objektifine takıldı. Bir ajanstan çıkarak elektrikli scooter'a binen İrem Sak araba almaması ile ilgili , "İnşallah elektrikli arabam da olur, scooter'ım da elektrikle çalışıyor. Benzinli araç sevmediğim için hiç otomobilim olmadı" ifadelerini kullandı.

Yeni dizide oynayacak mı ? Yeni dizi projeleri var mı? sorusu üzerine İrem Sak, "Bir şeyler var kesinleşince haber veririm, sinema değil dizi. Benim gönlüm türden ziyade iyi senaryodan yana. Ben o kafalardaki komedi oyuncusu algısını kırdım bence, iyi senaryo olsun yeter ki türün hiç önemi yok. Güzel iş çıksın yeter, komedi de dram da olur"  şeklinde cevap verdi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA