İlhan Şeşen kötü haberi verdi: Sevenleri gözyaşlarına boğuldu

İlhan Şeşen’den kötü haber geldi. Görenler inanamıyor. Ayrıntılar haberimizde...

İlhan Şeşen kötü haberi verdi: Sevenleri gözyaşlarına boğuldu

Başarılı müzisyen İlhan Şeşen, akciğer kanseri teşhisiyle mücadele ediyor. Hürriyet gazetesinden alınan bilgilere göre, Bodrum'da yaşayan sanatçı, bir süredir İstanbul'da tedavi görüyor. Şeşen'in doktorları, usta sanatçının tedaviye olumlu yanıt verdiğini ifade ediyor.

Geçtiğimiz senelerde TRT 2 ekranlarında yayınlanan "Film Gibi Hayatlar" programına konuk olan İlhan Şeşen, yeni dönemde müzik sektörü ve şarkılarıyla ilgili görüşlerini paylaşmıştı. Sosyal medyanın müzikleri hızla yaymasına rağmen Şeşen, genç müzisyenlerin şarkılarından pek hoşlanmadığını belirtti. "Sevmekle eleştirmek arasında çok büyük fark var" diyen Şeşen, özellikle rap müziğiyle ilgilenmediğini çünkü sözlerini anlamadığını ifade etti.

ilhan şeşen

Müzikal kariyerinde bir albüm müjdesi de veren İlhan Şeşen, "Keşke" adlı şarkısında çelişkileri sevdiğini ve şarkılarında her zaman bir umut kapısı bıraktığını söyledi. Şeşen, "Keşke yoktur, ama keşke olsaydı" ifadesiyle felsefesini dile getirerek, umut dolu şarkılar yapma konusundaki kararlılığını vurguladı.

Sanat camiasının sevilen ismi İlhan Şeşen'in mücadelesiyle ilgili gelişmeler kamuoyu tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor.