İkimizin Yerine Yeni Bölüm Fragmanı: Anandi Kızına Ne Zaman Kavuşacak?

Kanal 7 ekranlarında yayımlanan İkimizin Yerine adlı dizinin son bölümü ekranlara geldi. Son bölümün ardından yeni bölüm 16 Aralık 2019 günü ekranlara gelecek. Peki Anandi kızını buldu mu? Ona kavuştu mu?

İkimizin Yerine Yeni Bölüm Fragmanı: Anandi Kızına Ne Zaman Kavuşacak?

Anandi kızına kavuşacak mı?

Kanal 7 ekranlarında yayımlanan ve her bölümü ile binlerce kişiiy ekran başına kilitleyen İkimizin Yerine adlı Hint dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor.

475. BÖLÜM

İkimizin Yerine dizisinin 16 Aralık 2019 günü ekranlara gelecek yeni bölüm ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde;

İkimizin Yerine’de bugün Nandini oruç tutmadığı için cezaya çarptırılır. Gece ormanda kalınca korkan Nandini çığlık atmaya ve bağırmaya başlar. Onun sesini duyan Anandi onun yardımına koşar. Peki Anandi Nandini’nin kızı olduğunu anlayacak mı? Anandi Kızına kavuşacak mı?

Her yeri arayan Jagdish sonunda Shivam’ı bulur. Çok korkan Shivam Jagdish’i görünce ağlamaya başlar. Anandi yetimhaneye giderek kızına dair bir iz arar. Yetimhane müdürü bir kızın Nandini olduğunu söyleyerek onu Anandi’ye gösterir. Fakat kızın kolundaki doğum izini gören Anandi kızın Nandini olmadığını anlar. Öte yandan Nandini’nin kayınvalidesi onun oruç tutmadığını görünce Nandini’yi cezalandırır ve onu bir ağaca bağlar. Gecenin karanlığında korkan Nandini bağırmaya başlar. O sırada yoldan geçen anandi onun çığlıklarını duyar. Anandi kızına kavuşacak mı?

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA