İETT Otobüsünde Dans Eden Grup Sosyal Medyada Gündem Oldu! İşte o anlar

Kadıköy'de çift katlı İETT otobüsünün üst katında seyahat eden bir grup, dakikalarca süren şarkı ve dans performansıyla göz kamaştırdı.

İETT Otobüsünde Dans Eden Grup Sosyal Medyada Gündem Oldu! İşte o anlar

Otobüste bulunan bazı yolcular, grubun coşkulu dansına şaşkınlıkla karşılık verirken, diğerleri ise coşkuyla eşlik etti. Koltukların üzerine çıkan ve otobüsün içerisindeki direklere tutunarak dans eden grup, keyif dolu anları kameralara yansıttı. Pendik - Kadıköy hattında sefer yapan çift katlı İETT otobüsü, gece saatlerinde bu dans bir çok kişi tarafından da tepkiye neden oldu.

İstanbul'da toplu taşıma denince akla gelen İETT otobüsleri, bu kez sıradışı bir yolculuğa sahne oldu. Otobüse binen grup, taşınabilir ses sistemi ile açtıkları şarkılara coşkulu bir şekilde eşlik ederek dans etmeye başladı. Diğer yolcuların şaşkın bakışlarına aldırış etmeyen ekip, kendi dünyasında keyifli bir yolculuk geçirmenin tadını çıkardı. Gruptakiler, şarkıları ve danslarıyla otobüsü adeta bir sahneye çevirerek herkesi kendilerine hayran bıraktı.

Kimsenin Gözünden Kaçmayan Direk Dansı

Kimseyi umursamadan eğlenen grup, otobüste sadece şarkı ve dansla sınırlı kalmadı. Otobüsün içerisindeki direklere tutunarak hareket ederek adeta bir direk dansı sergilediler. Bu gösteriye tanık olan diğer yolcular da eğlenceye katıldı. Enerjik dansları ve neşeli şarkılarıyla dikkatleri üzerine çeken grup üyeleri, kameralar tarafından sosyal medyada gündem oldu.

Dansın Ritmi Caddeye Taştı

İETT otobüsünde başlayan eğlence, otobüsten inince de son bulmadı. Gençler, cadde üzerinde dans etmeye devam ederek çevredeki insanların da ilgisini çekti. İçten gelen coşkularını sokaklara taşıyan grup, danslarıyla kentin enerjisine enerji kattı. İlginç ve neşeli anlar, geç saatlere kadar devam etti ve herkesin yüzünde tebessüm bıraktı.

iett-1.jpg

iett-2.jpg

iett-3.jpg