Icardi'nin yatak odası sırrı açığa çıktı! Yüzlerce kadınla... Karısı ifşaladı!

Galatasaray'ın süper yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, İtalyan yıldız ile ilk geçirdiği geceyi anlatırken, Icardi'nin sevgili sayısını da açıkladı.

Icardi'nin yatak odası sırrı açığa çıktı! Yüzlerce kadınla... Karısı ifşaladı!

Wanda Nara, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi ile yaşadığı ilk geceyi detaylı bir şekilde anlatarak dikkat çekici itiraflarda bulundu. Wanda, bu özel anları "Rumis" adlı bir TV programında paylaştı.

Nara, "Benden önce o yataktan 200 kadın geçmiş olmalı" şeklinde bir itiraf yaparak, "Ama benden sonra tamamen yok oldu. Artık yatağa ihtiyacı kalmamıştı." ifadelerini kullandı. İlk tanışmalarında arkadaş olduklarını belirten Nara, Icardi'nin dört ayrı telefonu olduğunu ve bu telefonlardan birinin futbol kulüpleri için, diğer üçünün ise kadınlar için olduğunu açıkladı.

wanda nara mauro icardi

Wanda Nara, "Mauro'ya, onunla tanışır tanışmaz yatağa giren kadınların aptal olduğunu düşündüğümü söyledim." dediğini ve Icardi'nin, "Sen o kızlardan daha iyi olduğunu mu sanıyorsun?" şeklinde cevap verdiğini belirtti. Bu konuşmanın ardından aralarında bir elektriklenme olduğunu ifade eden Nara, Icardi'nin telefonlarını denize attığı bir olayı anlatarak ilişkilerinin nasıl şekillendiğini anlattı.

Nara, Mauro Icardi'den boşanma kararı aldığını söylediği Maxi Lopez'in evinin anahtarlarını bıraktığını ve bu olayın ardından özel anlar yaşadıklarını dile getirdi. Aynı zamanda, bu ilişkinin başlangıcını ve geçirdikleri ilk geceyi "Titanik" filmindeki bir sahneye benzeterek anlattı. İlişkilerinin devam etmesi için Icardi'nin üzerine parfüm sıktığı bir oyuncak ayı aldığını ve ilişkilerini şarkı sözleriyle yazılmış bir notla taçlandırdığını belirtti.

wanda nara mauro icardi

Wanda Nara, Icardi ile ilişkilerinin başlangıcını 2014 yılına dayandırarak, Nara'nın Maxi Lopez ile evli olduğu dönemde başlayan ilişkinin evlilikle sonuçlandığını, ardından Maxi Lopez'den boşanarak Mauro Icardi ile evlendiklerini ve iki çocuk sahibi olduklarını ifade etti.