İbrahim Tatlıses yeniden nikah masasına oturuyor! Müstakbel gelin adayı ortaya çıktı

İbrahim Tatlıses yeni bir aşka yelken mi açıyor? 71 yaşındaki şarkıcının 26 yaşındaki Gülçin Karakaya ile evliliği herkesi şaşkına uğrattı. İşte detaylar...

İbrahim Tatlıses yeniden nikah masasına oturuyor! Müstakbel gelin adayı ortaya çıktı

Türk müziğinin efsane ismi İbrahim Tatlıses'in merakla beklenen evlilik kararı sonunda netlik kazandı. Son dakika açıklamasına göre, Tatlıses'in hayatını birleştireceği kişi Gülçin Karakaya olarak belirlendi.

71 yaşındaki ünlü türkücü Tatlıses, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Evlilik yapabilirim, çok uzak değil" ifadeleriyle gündeme gelmişti. Bu açıklamanın ardından Tatlıses, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir başka açıklamayla da dikkatleri üzerine çekmişti.

ibrahim tatlıses

Tatlıses, "Her an sürpriz bir evlilik yapabilirim, çok uzak değil. Teklik Allah'a mahsustur. Etrafım tabii ki kalabalık, biraz kafamı dinlemek istiyorum" şeklinde konuşarak sevenlerini heyecanlandırmıştı.

Son gelen bilgilere göre ise Tatlıses'in evleneceği kişi Gülçin Karakaya olarak belirlendi. Tatlıses ile 1 yıldır ayrı olan Karakaya'nın, türkücünün teklifini kabul ettiği öğrenildi. İddiaya göre, Tatlıses'in sevgilisi Karakaya, İzmir'de yaşamak istemesi ve Tatlıses'in onun için yazdığı şarkı nedeniyle evlenme teklifini memnuniyetle kabul etti.

Efsane sanatçının bu evlilik kararı, sevenlerinin ve medyanın büyük ilgisini çekiyor. İbrahim Tatlıses ve Gülçin Karakaya çiftinin mutlulukları ise tüm Türkiye tarafından merakla bekleniyor.