Hande Erçel'i Kahreden Haber: Kansere Yakalandı!

Bir televizyon kanalında yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programının yorumcuları arasında yer alan Arto, ünlü oyuncu Hande Erçel’in 2,5 yaşındaki yeğeni Mavi’nin, kanser hastalığına yakalandığını ve radyoterapi ile kemoterapi tedavilerini görmeye başladığını söyledi.

Hande Erçel'i Kahreden Haber: Kansere Yakalandı!


Güzel ve başarılı oyuncu Hande Erçel sayesinde şöhreti yakalayan fenomen abla Gamze Erçel, 2019 senesinde Caner Turp ile dünya evine girmişti. Aynı yıl içerisinde Mavi adını verdikleri kızlarını kucaklarına alan çift, aldıkları kötü haber ile adeta yıkıldı.


2,5 Yaşındaki Mavi Kanser Tedavisi Görüyor

Beyaz TV'de yayınlanan sabah kuşağı programlarından 'Söylemezsem Olmaz' programının yorumcuları arasında yer alan Arto, Gamze Erçel’in 2,5 yaşındaki kızı Mavi’nin uzun zamandır kanser tedavisi görmeye başladığını söyledi. Küçük kızın kanser hastalığı ile mücadele ettiğini söyleyen ünlü yorumcu Arto,

“Üzücü haber... Hande Erçel’in yeğeni, Gamze Erçel’in kızı Mavi’den. Gerçekten yürek burkan bir haber. Kanser tedavisi maalesef görmeye başladı. 2,5 yaşındaki yeğeni Mavi Yıldırım. Karnındaki şişkinlikten dolayı mart ayında hastaneye gidiyorlar ve ne yazık ki kanser tedavisi görmeye başlıyor. Dualarımız onunla. Nasıl güzel bir kız Maşallah. Asıl korkutucu olan şey annede de çıkmış olması. Ünlü bir hastaneye gönderiliyor. Çok hassas bir haber diye paylaşmak istememiştim.”


Dedi.


Annelerini Kanserden Kaybetmişlerdi

Kötü haberin ansızın gündem olmasının sonrasında Erçel kardeşler cephesinden henüz bir açıklama gelmedi. Erçel kardeşler, 2019 senesinde anneleri Aylin Erçel’i kanser hastalığı sebebiyle kaybetmişti.