Hande Erçel'den Dikkat Çeken Paylaşım

Ünlü oyuncu Hande Erçel, annesinin rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiriyor. Erçel, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı.

Hande Erçel'den Dikkat Çeken Paylaşım

Hande Erçel 'den sosyal medyada flaş paylaşım.

Hande Erçel, annesi Aylin Erçel 'in yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle zor günler geçiriyor. Erçel, geçirdiği zor günleri sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ve sevenleri ile paylaştı. Hande Erçel, paylaştığı mesajında annesi ile el ele çektiği fotoğrafı paylaştı ve şu ifadeleri kullandı:

Canım annem... Evrende her şeyin bir döngü olduğunu, sevginin, iyiliğin verdikçe çogaldığını ve katlanıp seni bulduğunu , en zor sınavlarımızda bile yürekten şükretmeyi bana sen öğrettin. Senin gözlerindeki yaşam sevincini gördükçe her şeyi göğüsleyebilirim ve kalbimdeki inanç tahmin bile edemeyeceğim bir güçle beni ayakta tutuyor. Sen dünyanın en güzel en güçlü kadınısın

...Biz,ablam , babam sen ve ben , hep birlikte bir çok şeyin üstesinden geldik yine geleceğiz.
Ne kadar guzel bir aileye sahibim her zaman farkındaydım da şu geçirdiğimiz zor günlerde daha da cok şükrediyorum ... Çok güzel insanlar biriktirmişim beni gerçekten bilen Tanıyan dışında hiç görmemiş ama sevgisini hic esirgememiş olanlarla hislerimi paylaşmak istedim..

Desteğiniz duanız,hassasiyetiniz benim için çok kıymetli.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden , yerel haberlerden, KPSS haberlerinden, kültür sanat haberlerinden, bilim teknoloji haberlerinden, kamu personeli haberlerinden, güncel haberlerden ve daha fazlasından haberdar olmak için;.

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara