Gönül Dağı dizisinde beklenmeyen ayrılık! Ünlü isim apar topar kadrodan çıktı

TRT1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Gönül Dağı dizisinde şoke eden bir ayrılık yaşanacak! Tüm detaylar haberimizde.

Gönül Dağı dizisinde beklenmeyen ayrılık! Ünlü isim apar topar kadrodan çıktı

Gönül Dağı dizisinde seyircileri üzen bir ayrılık yaşanıyor! Bu isim diziden çıkacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

GÖNÜL DAĞI DİZİSİNDE ŞOKE EDEN AYRILIK

Cumartesi akşamlarının reyting rekorları kıran ve büyük kitlelere sahip Gönül Dağı dizisinde seyircileri üzecek bir ayrılık yaşanacak. Gönül Dağı dizisinin en çok sevilen karakterlerinden olan Asuman diziden çıkıyor! İddialara göre Hazal Çağlar'ın diziden ayrılışıyla farklı ayrılıklar da yaşanabilir. Önümüzdeki bölümlerde diziden hangi karakterlerin ayrılacağının netleşmesi bekleniyor. 

gönül dağı dizisinde şaşırtan ayrılık

Asuman karakterinin diziden ayrılma kararı seyircileri üzerken önümüzdeki bölümlerde dizide epey duygusal sahneler yaşanması tahmin ediliyor. Hazal Çağlar 9 Kasım 1995 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Beykent Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimi alan Çağlar İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde de eğitim almıştır. Aile Hükümeti isimli projeyle ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Hazal Çağlar Gönül Dağı dizisiyle büyük kitlelere ulaşmayı başarmıştır. Oyunculuğunun yanında GS TV'de sunuculuk yapan genç oyuncu Çağlar Aile Hükümeti ve Gönül Dağı projelerinde yer almıştır.