Göksel'den Depresyon Açıklaması

Yoğun yaz konserleri arasında tatil yapan ünlü şarkıcı Göksel, tatili sonrası ilk kez hayranları ile bir araya geldi.

Göksel'den Depresyon Açıklaması

Yoğun şekilde devam eden yaz konsererinden fırsat bulan Göksel, Göcek 'e tatil yapmaya gitti. Tatili sonrası ilk konserini Antalya 'da veren ve hayranları ile bir araya gelen Göksel önemli açıklamalarda bulundu.

Antalya 'da düzenlediği konserinde, katılımcıları selamlayan şarkıcı, “Hepimiz için kıymetli, çok özel günde bir arada olduğumuz için, Antalya’da olduğum için kendimi çok mutlu hissediyorum. Bayramımız kutlu olsun” dedi ve hayranlarının bayramını kutladı. Bu konuşmasının ardından şarkıya geçen Göksel, şarkıyı tamamladıktan sonra tekrar hayranları ile konuşmaya başladı. Göksel, söylediği şarkı ile ilgili hayranlarına, “Bakmayın şarkı yalnızlıktan bahsediyor. Ama aslında özgürlükten bahsediyor. Bu hayatta özgürlüğümüzden daha kıymetli başka bir şey yok. Yani ben en azından öyle düşünüyorum” ifadelerini kullandı ve özgürlüğün önemlini vurguladı.

Sahne şovları, kıvrak dansları ve son derece güzel sahne performansı ile izleyenleri adeta büyüleyen Göksel, duygusal şarkıları ile de dinleyenleri hüzünlendirdi.

Göksel, hüzünlü şarkılarını söyledikten sonra da “Sizi depresyona sokmak istemezdim. Fakat benim yazdığım şarkıların bazıları sizi bir hayli depresyona sokuyor, biliyorum. Şimdi birini daha söyleyeceğim, mecburum. Beni yıllardır maalesef depresyonda biliyorsunuz. Sizce depresyonda mıyım?” diye hayranlarına soru yönlendirdi. Hayranlarından 'Hayır' yanıtını alan şarkıcı, 'Hah, hele şükür' diyerek konserine devam etti.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, kamu haberlerinden, spor haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için kamubulteniçocm mobil uygulamasını indirin.

Kamubulteni.com | Ankara