Gibi'nin Yılmaz'ı Feyyaz Yiğit'ten bomba itiraf! Meğer en çok o ismi güldürüyormuş: Açıklamasıyla ters köşe yaptı

Ölümlü Dünya filminin Serbest'i Feyyaz Yiğit, set anılarını paylaşırken rol arkadaşları arasında en güzel gülen ismin kim olduğunu da açıkladı.

Gibi'nin Yılmaz'ı Feyyaz Yiğit'ten bomba itiraf! Meğer en çok o ismi güldürüyormuş: Açıklamasıyla ters köşe yaptı

Feyyaz Yiğit, keyifli anılarını paylaşarak özel bir ünlüyü güldürmeyi en sevdiğini belirtti! "Ölümlü Dünya 2" filminin Serbest karakteri, Birsen Altuntaş'ın YouTube kanalındaki röportajında set anılarını ve en çok eğlendiği ünlü ismi açıkladı. Film, üçüncü haftasında 1 milyon 338 bin 726 gişe ve 170 milyon 738 bin 200 TL hasılat elde ederek büyük bir başarı yakaladı.

ölümlü dünya 2

Röportaj sırasında, Feyyaz Yiğit'in en çok güldüğü kişinin Mehmet Özgür olduğunu vurguladı. Yiğit, "Mehmet abi benim motivasyon kaynağım. Çünkü o kadar güzel gülüyor ki, onunla oynarken 'Mehmet abi gülsün, eğlensin' diye çaba harcıyorum. Mehmet abi ile geçirdiğim her an unutulmaz ve eğlenceli..." şeklinde konuştu.

ölümlü dünya 2

"Ölümlü Dünya 2" filmi, seyircilerden büyük ilgi görerek gişe rekorlarına imza atmaya devam ediyor. Feyyaz Yiğit'in paylaştığı keyif dolu set anıları, izleyicilere eğlenceli bir yolculuk sunuyor. Film, başarılı performansı ve izleyicinin sevgisiyle ön plana çıkıyor.