Gerçekten Var Olan Ama Gerçek Olamayacak Kadar Garip İnsanlar.. Çok Şaşıracağınız kişiler var!

En Garip İnsanlar Kimler? - İnanılmaz Hikayeleriyle Şaşırtan İnsanlar - Gerçek Olamayacak Kadar İlginç İnsanlar Dünyada yaşayan en garip insanları merak ediyor musunuz? İnanılmaz hikayeleriyle şaşırtan insanlar arasında kaçırılmaması gerekenler var.

Gerçekten Var Olan Ama Gerçek Olamayacak Kadar Garip İnsanlar.. Çok Şaşıracağınız kişiler var!

Hayatta çok çeşitli insanlarla karşılaşırız. Kimileri bizi güldürür, kimilerine hayran kalırız ancak bazıları gerçek olamayacak kadar garip ve şaşırtıcıdır.

Bu insanların arasında öyleleri var ki, sıradan bir insanın nasıl böyle davranabileceğine şaşırırız. Örneğin, Çinli bir adamın yıllarca saçının uzamasını ve toplamış olduğu 140 kilo ağırlığı taşıması gibi. Bu adamın neden böyle bir şey yaptığına dair bir açıklama yok. Sadece kendi isteğiyle böyle bir karar aldığını söylüyor.

  • Bir başka garip insan ise, "Meme" adında bir köpeği olan kadındır. Bu kadın, köpeğinin ona yakınlık hissi verdiğini söylüyor ve onunla uyuyor.
  • Bazı insanlar ise korkunç düşkünlükleri olan insanlardır. Örneğin, bir adam Pasolini'nin filmlerinde kahraman olduğuna inanıyor ve onları izlemek için saatlerce zaman ayırıyor.

Bunlar sadece birkaç örnek ama garip insanların sayısı oldukça fazla. Bazılarına bunları yapma ihtiyacı hissedebiliyorlar ama bazıları ise sadece normal insan davranışından uzaklaşmak istiyor olabilirler. Belki de en garip olanı, garip davranışlarının başkaları tarafından fark edilmesini ve sorgulanmasını uman insanlardır.

Garip İnsanların Yapıyor Olabileceği ŞeylerKendilerini Tanımlamak İçin Kullandıkları Kelimeler
Büyüyerek küçülmekMükemmeliyetçi
Sayılara takıntılı olmakDepresif
Objelere âşık olmakEgzotik

Gerçek Olamayacak Kadar Garip İnsanlar

İnsanların doğasında bulunan değişiklikler, bazen oldukça enteresan durumlar doğurabiliyor. Bazı insanlar ise bu durumları daha da aşırı bir hale getirerek gerçek olamayacak kadar garip olabiliyorlar.

Bu insanlar arasında dünyanın en uzun adamı olan Sultan Kösen'den bahsedebiliriz. Boyu 2.51 metre olan bu adam, gerçekten de göz alıcı bir fiziksel özelliğe sahip. Aynı zamanda, dünyanın en şişman adamı olan Juan Pedro Franco da oldukça şaşırtıcı bir durum yaratıyor. Boyu ise sadece 1.60 metre olan bu adamın ağırlığı, tam 600 kilogram!

  • Bu kadar aşırı vücut özelliklerinin yanı sıra...
  • Birçok farklı fobisi olan insanlar...
İsimFobi Türü
Johnny DeppKlarnet
Tom CruiseDiş
Orlando BloomDomates

Bu tür garip insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz de çevrenizde garip alışkanlıkları olan insanlar tanıyor musunuz? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz.