FOX TV'nin sevilen dizisi için yolun sonu geldi! Apar topar final yapacak

FOX TV'nin sevilen dizisi final kararıyla ekrana veda ediyor. Bu akşam yayınlanacak olan 13. final bölümüyle izleyicilerle vedalaşıyor. İşte o dizi...

FOX TV'nin sevilen dizisi için yolun sonu geldi! Apar topar final yapacak

FOX TV'nin izleyiciyle buluşan dizilerinden biri olan 'Gülcemal', final kararıyla seyircilerine veda ediyor. Başrollerini Murat Ünalmış ve Melis Sezen'in paylaştığı dizi, izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. 

13. BÖLÜMÜ İLE VEDA EDİYOR

1

Son yayınlanacak olan 13. final bölümüyle ekranlara veda edecek olan 'Gülcemal', bu akşam seyircilerle buluşacak.

Dizinin başrol oyuncusu Murat Ünalmış, duygusal bir paylaşımla final kararını duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, güllerle dolu bir projede yer aldığı için mutluluk duyduğunu ifade etti. Ünalmış, projenin kendisi için özel bir anlam taşıdığını ve güzel insanlarla tanışma fırsatı bulduğunu belirtti. Ayrıca, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

'Gülcemal' dizisinin final kararı, seyirciler arasında bir üzüntü yaratırken aynı zamanda dizinin nasıl sonlanacağı konusunda da merak uyandırdı. Son bölümde neler yaşanacağı ve karakterlerin kaderinin ne olacağı izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. 'Gülcemal', dizi severlere duygusal bir final sunmaya hazırlanıyor.