Ferdi Tayfur’un kızı bir kere daha nikah masasına oturdu! Tuğçe Tayfur’dan olay yaratan gelinlik seçimi

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur'un evlilik kararı aldığı haberleri gündemi salladı. Eski nişanlısıyla yaşadığı dava sürecinin ardından Muhammet Aydın ile dünyaevine giren Tayfur'un gelinliği sosyal medyada büyük ilgi gördü. İşte Tuğçe Tayfur'un gelinliği...

Ferdi Tayfur’un kızı bir kere daha nikah masasına oturdu! Tuğçe Tayfur’dan olay yaratan gelinlik seçimi

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, halkın dikkatini üzerine çekmeye devam ediyor. Sahne kariyerine son vererek maneviyata yönelen Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz zamanlarda eski nişanlısı Burak Kalfa ile yaşadığı dava sürecinin ardından evlilik kararı alarak tekrar gündeme gelmişti.

Muhammet Aydın ile evleneceğini açıklayan Tuğçe Tayfur, düğünle birlikte evlilik yolculuğuna adım attı. Düğününden sonra sosyal medya hesaplarında gelinlikle pozlarını paylaşan Tayfur'un gelinlik tercihi, geniş bir şekilde konuşuldu.

TUĞÇE TAYFUR'UN GELİNLİĞİ

1

2

Ferdi Tayfur'un kızı, içtenlikle paylaştığı bir mesajla mutluluğunu ifade etti. "Ciddi bir şeyler yazıp yazıp siliyorum ama o kadar mutluyum ve uzun zaman sonra kendim gibi hissediyorum. Bu yüzden ciddi bir şeyler yazamıyorum" sözleriyle duygu dolu bir not paylaştı.

Ardından sevgilisine olan sevgisini ve inancını dile getirdi. "Bizler ne kadar planlar yapsak da sonunda Allah'ın dediği oluyor. Elhamdüllilah Allah seni bana gönderdi, ne de güzel etti. Tabii sana ne ithamda bulundular ama bir kulağımızdan girdi, bir kulağımızdan çıktı çünkü doğru duvar yıkılmazdı. Allah için seni çok seviyorum Hubby. TUĞÇE AYDIN'a merhaba diyelim canlarım. Allah her isteyene de nasip etsin."